2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوشبحالت . واقعا که درحق ما ظلم میشه 

درخواست دوستیتو قبول کردم اما نمیخواد زحمت بکشی برادر پیدا کنی فردا سرم منت بذاری که من تو رو شوهر دادم😂همینم مونده بعد ازدواجم منتم سرم بذارن😂

چرا 😐

فک کن من تا حدود ساعت پنج بیدارم و شاید ی ساعت بخوابم و ساعت هفت باید بیدار شم و به ماهیا غذا بدم و فرداهم بارگیری داریم و پس فرداهم امتحان پایان ترم دارمو و.....

فردا چک دارم مبلغ سنگین هستش چند میلیون کم دارم میخوام پول کارتخوان ساعت ۴ صبح به حسابم واریز میشه جا به جا کنم بعد بخوابم اول صبح بره بانک کل حسابم مسدود میشه چک برگشت بخوره بعد بگیرم بخوابم😂😂😂😂😆  

فردا چک دارم مبلغ سنگین هستش چند میلیون کم دارم میخوام پول کارتخوان ساعت ۴ صبح به حسابم واریز میشه ج ...

چک برا چی دادی شغلت چیه چرا همه الان کار دارن شغل دارن من بیکارم حس بد گرفتم

داریم ولی رفتن مرخصی . ولی خب تک فرزندی هم درد سرای خودشو داره  البته خودمم دوسدارم اینجا باشم& ...

اتفاقا خوشبحال تو سرت گرمه کاره بیکار نیستی بخوای فکر و خیال کنی یا تنهایی آزارت بده وقت نمیکنی

چک برا چی دادی شغلت چیه چرا همه الان کار دارن شغل دارن من بیکارم حس بد گرفتم

عزیزم من و برادرم شریک چند شعبه پروتئینی داریم هم خرده فروشی هم عمده به مغازه ها سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا و خیار شور پخش میکنیم 

چک فردا هم برای یه شرکت هستش نزدیک ۳۵۰ میلیون