2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 30 پست
تغییری نکردن اصلا؟سرد شن یا حس می‌کنی عادی شدی

ن هیچ رابطمون بهترم شده از اول ازدواج

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه مردا ک مثل هم نیستن بعضیا از روی حسودی بهت میگن انقد محبت نکن.... کلا حریم خصوصی با شوهرتو برا ...

چرا اونک خیلی قدر میدونه

اما خودمم هی میگم محبت کنم نمیدونم  قدرمو بیشتر می‌دونه ک انقدر میخوامش یا خسته میشه

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
بهت پیشنهاد میدم زنان زیرک و بخونی  محبت کن ولی بر خودت ارزش قاعل باش وقت بزار از خود گذشتگی ن ...

حتما

محبت میکنم ب خودمم میرسم میرم باشگاه و ...

اما سعی میکنم وقتی باشه ک سرکارع تالااقل وقتی خونس منم باشم

نه خیلی زیاد نه خیلی کم حد وسط نگه دار گل بعضی مواقع ناز کن براش موقعی که میخواد ماساژش بدی خیلی کارای دیگه بعضی مواقع هم تو نازش رو بکش خیلی خوبه مردا توجه میخوان ولی نه زیاد بیش از حد که فکر کنه تو همه کاری براش انجام میدی

نه خیلی زیاد نه خیلی کم حد وسط نگه دار گل بعضی مواقع ناز کن براش موقعی که میخواد ماساژش بدی خیلی کار ...

آها ممنونم عزیزم❤️

زیاده روی می‌کنی 

نیاز نیست تا اومدنش اگه دیروقت همیشه بیدار بمونی 

یا گریه زاری چیه دیگه مگه بچه ای 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

اون که این نسخه ها را پیچیده مدرکش را از کدوم دانشگاه گرفته ؟ 

نشون بده عاشقشی نشون بده مهمه برات نشون بده برای خوشحالیش همه کار میکنی نشون بده دلتنگش میشی ولی نچسب بهش ولی هزار بار بهش زنگ نزن بگو کجایی ولی برای خودت تنهایی برنامه هایی داشته باش ولی همه شادیت و لذت و تفریحت وابسته به وجود اون نباشه

لایک نکنید😜متاهل❤️

اون که این نسخه ها را پیچیده مدرکش را از کدوم دانشگاه گرفته ؟  نشون بده عاشقشی نشون بده مهمه ب ...

میدونع خیلی وابستشم ب خواسته هاش توجه میکنم

در کنارشم باشگاه میرم میرم با دوستام بیرون آرایشگاهی جای تفریحی اینا اما سعی میکنم وقتی ک سزکارع برم

خونه ک هست تنهاش نزارم

میدونع خیلی وابستشم ب خواسته هاش توجه میکنم در کنارشم باشگاه میرم میرم با دوستام بیرون آرایشگاهی جا ...

کار درست را شما میکنی اونیم که میگه به مرد محبت نکن پررو میشه مررررررررد کنارش نبوده 

لایک نکنید😜متاهل❤️

2790
2778
2791
2779
2792