2821
2789
عنوان

تشک جهیزیه

226 بازدید | 20 پست

بچه ها بخواین برا تخت تشک دو نفره بگیرید چی خوبه. من ۵۵ و همسر نزدیک ۸۰ کیلو هستن تشک چی راضی بودید؟ چه برندی؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

تشک یه نفره ی "رویال" دارم راضی ام. دقت کن که با رویا فرق میکنه و رویا ضعیفه میگن

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رویا داریم و راضیم  ولی دوستم رویال داره و ایشونم راضیه.

کدوم مدل چند قیمت خریدی

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
وقتی خواستم بخرم یادمه فروشنده گفت ببخشیدا*اصفهانی بود* بستگی دارع دوس داشته باشی فنری باشه یا طبی ...

اونطوری که تو گفتی یعنی منظور دار بود حرفش؟🤭 یا من خیلی دقت کردم🤔

من رویال گرفتم اما هنوز استفاده نکردم ازش شنیدم که خوبه

کدوم مدل چند قیمت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز