ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 عنوان دلتنگی 195 بازدید | 28 پست آخ آخ ازاین دل لعنتی لامصب مشکل وغصه چنان بهم چسببیدن ک انگارب غیرازمن کسی روندارن لامصب شده عشقم ،نفسم ..همه کسم /روانیم کردن دیگه////خدایاقربونت برم دورت بگردم بسه دیگ امتحانم نکن پروندمو بزارزیربغلم دیگ به خودت قسم تحمل ندارم 1402/03/21 | 22:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21472 چقدر حرفات شببیع منه منم صداش میزدم زندگیم ...نفسم . همه کسم ... منم چشام بارونیه .... و دلم داره میترکه ... منم جنگم فقط با خداس زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 فقط داری خودتا اذیت میکنی خب ڪار دیگه ای ازم بر نمیاد
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 چقدر حرفات شببیع منه منم صداش میزدم زندگیم ...نفسم . همه کسم ... منم چشام بارو ... 🖤✝ خب زندگیه همینه لعنتی اگه ببینه دلت خوشع جهنم رو ب رخت میکشه
royayetalkh عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 852 خب ڪار دیگه ای ازم بر نمیاد یعنی چی اخه یکم امید ب زندگی داشته باش ب اینده فکر کن تن خانوادتو نلرزون
royayetalkh عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 852 🖤✝ خب زندگیه همینه لعنتی اگه ببینه دلت خوشع جهنم رو ب رخت میکشه فک میکنی فقط خوددتی ن همه درد دارن
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 یعنی چی اخه یکم امید ب زندگی داشته باش ب اینده فکر کن تن خانوادتو نلرزون امید داشتم اونم مرده همراه روحم
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 فک میکنی فقط خوددتی ن همه درد دارن میدونم کسی نیس ک دلش اروم باشه ولی من یکی کم اوردم
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21472 🖤✝ خب زندگیه همینه لعنتی اگه ببینه دلت خوشع جهنم رو ب رخت میکشه بلند بلند گریه کردم ..... آره همین بود هیچکس نتونست ببینه از ته دل میخندیم .... چقدر از خدا خواستم همیشع کنارم باشه .. ... گوش نداد ...الانم از خدا واقعا نمیخوام زنده باشم ... ولی انگار واسه هم هم خواستن دعوا داشت ...هم نخواستن .... زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 بلند بلند گریه کردم ..... آره همین بود هیچکس نتونست ببینه از ته دل میخندیم ... همون من خودم هر روز دعا میکنم التماس میکنم زودتر برم پیشش ولی انگار ن انگار
royayetalkh عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 852 امید داشتم اونم مرده همراه روحم فقط حال خودتا خودت باید درست کنی هیچ بشری نمیتونه حتی مشاورع و اینا همه الکیه خواستن توانستنه
royayetalkh عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 852 همون من خودم هر روز دعا میکنم التماس میکنم زودتر برم پیشش ولی انگار ن انگار کسی ک مرگو بخواد دیرتر میمیره
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 کسی ک مرگو بخواد دیرتر میمیره عه پ چرا میگن مرگ حقه هاااا لعنتی ها حتی زورشون میاد حق ادمو بهشون بدن
royayetalkh عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 852 عه پ چرا میگن مرگ حقه هاااا لعنتی ها حتی زورشون میاد حق ادمو بهشون بدن هیچوقت حق ب حقدار نرسید