2777
2789
عنوان

سیسمونییی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
خیلی خیلی مسخره ست  اصلا این کارو نکن  پشیمون میشی

چرا پشیمون؟؟ 

حس میکنم میگن برا بچش هیچی نگرفته😔😔با اینکه وضع مالیمون هم بد نیس 

ولی چون اتاقش کوچیک‌بود نگرفتم

مسخره میشع چرا باید سیسمونی و نشون بدیم اخه ولی اگ طعنه میزنن و این حرفا اگ اینستا داری مثلا از بچه ...

از اناقش  فیلم بگیرم بنویسم ااتاق بچم 

بده ب نظرت؟؟؟؟ 

البته هنوز اتاقش تکمیل نیس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن این کارو خیلی ضایعست هر چی ام بگیرین برای بچه ی خودتون گرفتین ،همون قبل زایمانم سیسمونی دیدن فام ...

من خودمم والا خوسم نمیاد خیلی مسخرس

ولی فامیلارو میبنیم 😔😔حس‌میکنم میگن نگرفته اه 

چرا پشیمون؟؟  حس میکنم میگن برا بچش هیچی نگرفته😔😔با اینکه وضع مالیمون هم بد نیس  ولی چ ...

خب بگن 🙄 

ماهم این رسمو داریم 

وضع مالیمون متوسطه ، موقع تولدش با وام و زحمت همه چییی خریدم . فقط بخاطر دل خودم و ذوق دختردار شدنم 

به هیچکس هم نگفتم بیاد ببینه ، حتی فیلمش هم که فامیل استوری میکنن نکردم 

الآن میگم چه کار خوبی کردم ... 

اینجوری خیلیا فهمیدن که حق نظر دادن تو زندگی منو ندارن. و به کسی ربطی نداره ما چی داریم چی نداریم ...

اگه میخوای انجام بدی بده ، من خواهرانه نظرمو گفتم

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
من خودمم والا خوسم نمیاد خیلی مسخرس ولی فامیلارو میبنیم 😔😔حس‌میکنم میگن نگرفته اه 

ولش کن فامیلارو شما راه خودتو برو ، میخوای طعنه نزنن تو عکس و استوری که میزاری یکم وسیله های اتاقشم معلوم باشه ولی اسمی از اتاق بچم و سیسمونی اینا نبر خودشون میبینن دیگه

[QUOTE=295459780]از اناقش  فیلم بگیرم بنویسم ااتاق بچم  بده ب نظرت؟؟؟؟  البته هنوز اتاقش تکمیل ...[/QUOاونجوری هم میشه ولی نظر من این بود مثلا از بچت تو تختش عکس بگیری ،دفعه بعد ی مدل دیگ،مثلا از بچت عکس بگیری وسیله ها هم معلوم شه وگرنه فقط از اتاق عکس بگیری مسخره ات میکنن

ی تازه مامان💗