2777
2789
عنوان

سقط+ کلیپ😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 26 پست
ای جانم عزیزم انشالله هر موقع که دلت خواست مامان بشی و خوش به حال نی نی اینده نازت که همچین مامان مه ...

مرسی گلم . اخه بخدا خودم خیلی نداری و حسرت و افسردگی کشیدم  میخوام ان شاء الله تا زمانی که تونستم  خوشبختی یه انسان دیگر رو تضمین کنم و خوشبختش کنم  بعد ان شاء الله بچه بیارم  تا هيچوقت مث من و باباش انقد نداری و سختی نکشه 

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
مرسی گلم . اخه بخدا خودم خیلی نداری و حسرت و افسردگی کشیدم  میخوام ان شاء الله تا زمانی که تونس ...

بهترین کار و میکنی عزیزم. واقعا تا وقتی ادم به اون شرایطی که بتونه نفر سومی به خانوادش اضافه کنه نرسیده نباید بچه دار بشه.

امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد❤️

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وقتی شوهر طرف لاشی بد دهن معتاده جلوگیری نمیکنه؟ ی چیزی تحت عنوان جلوگیری وجود داره میشه ازش اس ...

عزیزم انقدر یه چیزی تحت عنوان جلوگیری وجود داره

یه چیزی هم تحت عنوان ناخواسته باردار شدن وجود داره،من خیلی روزانه دارم میبینم که طرف حتی با دستگاه باردار میشه،باید چیکار کنه،شرایط نگه داریشم نداره خودش هم به شدت افسردگی داره و قرص اعصاب استفاده میکنه و حتی دکتر تجویز کرده بارداری حتی تو هفته های اول هم برای سلامتیش مضره چیکار کنه منگول به دنیا بیاره؟؟

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
عزیزم انقدر یه چیزی تحت عنوان جلوگیری وجود داره یه چیزی هم تحت عنوان ناخواسته باردار شدن وجود داره، ...

چی بگم هر کی و من دیدم جلوگیری درست انجام داده همچین اتفاقی براش نیوفتاده... 

وقتی طرف میبینه شرایط شو نداره نباید از جلوگیری های ریسک دار استفاده کنه.

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

چرا وقتی شوهر طرف لاشی بد دهن معتاده جلوگیری نمیکنه؟ ی چیزی تحت عنوان جلوگیری وجود داره میشه ازش اس ...

دقیقا میدونم چی میگی بعضیا دیگه... درست میگی واقعا هم اون بچه گناه داره سقط بشه 

چی بگم هر کی و من دیدم جلوگیری درست انجام داده همچین اتفاقی براش نیوفتاده...  وقتی طرف میبینه ...

دستگاه جلوگیری ریسک دار نیست اصلا اتفاقا یکی از بهترین راههای جلوگیری هست،ولی گاهی ممکنه اتفاق بیوفته،البته تو موارد کم مثلا من خودم یه پسر ۱۰ ساله دارم و طبیعی جلوگیری میکنم و اتفاقی نیوفتاده

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

یه کلیپ من دراوردی بود برای افزایش جمعیت

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

کلیپ تاثیر گذاریه نمیدونم چی میشه که ما ادما با عقل محدود خودمون تصمیم به کشتن یه ادم میگیریم واز اون بدتر فکر میکنیم بنفع اون بچه کار کردیم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من که  تا حداقل 3*4 سال بچه نمیارم ولی خدایی خیلی عاشق بچه هستم  دلم میخواد بچم چه پسر بود ...

عزیز دلم.. چه مامان بی نظیری هستی... انشاگله خدا به موقع یه کوچولو سالم و ناز بده... ولی اینو بدون که اولا بچه ی عزیز تو بیشتر از طلا به خواهر و برادر احتیاج داره تا با سلامت روان رشد کنه... و دوما یادت باشه  روزی هر کس اول دست خداست... مگه من و شما مادرمون  برامون ماهی یه سکه دخیره می کرد؟ روزی ما رو خدا داده البته شاید باید بیشتر تلاش کنیم تا روزیمون  با برکت تر بشه... مطمئن باش بچه ی پا بزرگ بشه خدا با تلاش و حرکت خودش بهش خونه و پول و امکانات می ده... من معتقدم قبل از اینکه ما آنقدر به خودمون مطمئن باشیم و اعتماد کنیم بهتره به خدای توانا اعتماد کنیم

من حاضر بودم اینطوری بمیرم تا اینکه اینهمه عذاب بکشم اوکی🙂

عزیز دلم برای عذابی که داری میکشی کاش  به قدرت متعال چنگ بزنی و ازش بهترین ها رو بخوای... نه این آرزوی منفی... 

امشب انشاگله حرم امام رضا هستم... اگه دوست داشته باشی برات  دعا می کنم و سلامت و به آقا می رسونم... هرچند اگه با قلبت از همونجا سلام بدی آقا روبروت می ایسته و جواب سلامت و می ده ... به من ناچیز نیازی نیست

منم با سقط مخالفم  ولی اونی که شوهر .. داره دست به زن داره هرزه و لاشیه بددهنه معتاده بی پوله ...

اونم می تونه وجود اون بچه رو یه نشانه و هدیه از طرف خدا ببینه و بفهمه وقتشه که تغییر کنه... نه که بچه رو سقط کنه