2777
2789
عنوان

کیا صبح تا شب تنهان تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 68 پست
قبلا شیفت بود شباهم میرفت ولی واقعا طاقت نیاوردم شب تنها باشم نبودش باعث شد خیلی اتفاقا برام بیوف ...

منم میخوام نذارم شیفت بره  

میگه الان ماهی 18 درامد داریم اگه نرم میشه 13 اینا 

ولی اشکال نداره ارزش افسردگی گرفتنو نداره به نظرم 

منم میخوام نذارم شیفت بره   میگه الان ماهی 18 درامد داریم اگه نرم میشه 13 اینا  ولی اشکا ...

حقوق ماهم کم شد 

ولی مهم نیس

شب خونه باشه ارامش بیشتره

من یه بار دستمو پااااره کردم خونه نبود تا اومد کلی خون ازم رفت 

بار دومم که نبود و بچم سقط شد

دیگه گفتم اون ۲-۳‌ تومن حقوق از جونم ک مهمتر نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسرت مدرکمو میخورم که اونهمه براش زحمت کشیدم الان میخواستم یه خانم شاغل باشم دستم تو جیب خودم باش ...

شآغل بودن هم خیلی سخته من خودم دوسال دوییدم تا گزینش قبول شدم و رفتم سرکار ولی خب واقعا خیلی ادیت شدم سختی کار و استرس 

و کار خیلی خوب و آسان و نمیدونم بی دردسر هم ی پارتی خیلی خوب میخاد

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

وایی دقیقا منم تو یه شهر دیگ بدور ازخانواده و فامیل و هیچمس فقط خودم و خودم و شوهرم ک همش سرکاره🥺

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

منم شهر غریبم از صب تا شبم تنهام فیلم کتاب باشگاه پیاده روی هیچی نمیتونه این دردمو خاموش کنه گاهی سیگار میکشم خیلی سخته باید با کلی التماس ماهی دوشب بذاره برم خونه بابام در حد توانمم خاستم برم سرکار نشد حقوقا پایینن جوری که ارزش همون کرایه راهم نیست یا اگه خوب باشه شرایطش بده