2777
2789
عنوان

من با این مادر خراب چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 42 پست
وا بجای اینکه هواتو داشته باشه

دمت گرم همینو بگو زور چی بهم داره رفتم خرید میخاستم لباس بچگانه هم بخرم خوب شد نگرفتم اونوقت نه فکر کنی نداره ها خرپوله از اونور اومدم هرچیییببببیییی خرید کردم پاره کرد انداخت سطل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیزاره برم کثافت الآن فحش داده میگم قید بچه رو بزنم برم باهاش دعوا راه بندازم ظرفاروبشکنم

عزیزم :( آروم باش 

یکم آرومتر شد آروم اسنپ بگیر برو 

یه بلایی سر همدیگه نیارین :(

🤍Devils' Angel🤍

چرا این کار رو کرده؟

ظهر گفتم از اونطرف با مامان میرم خرید ظهر منو برد خونه مامانم خودش هم گفت اگر تونستی یه وقت دیگه برو خرید منم ظهر زنگ زدم گفتم اتفاقا مامان هم خرید داره منم که کارت و پول باهامه میرم گفت اوکی دیگه هیچی نگفت ماهم رفتیم دیدم بیرون بودم پیام داد رفتی بیرون ؟منم گفتم چطور مگه ؟فکر کرد خونم گفت نرو گفتم بیرونم خرید هم کردم گفت پس بده گفتم دستت درد بکنه پولت بخوره تو سرت دیدم سریع گفت دارم میام دنبالت اومد اومدیم خونه لباساروپاره کرد داد و هوار راه انداخت من مرد نیستم تو حرف منو گوش نمیدی