2777
2789
توآفق بشه اونآیی که طلآخریدن ضررمیکنن توآفق نشه هم همه بدبخت میشیم گرونی بیدآدمیکنه

از کدوم توافق حرف میزنید خدایی  یه روز پیش نفت ایران باز تحریم شد کی گفته توافقه به نظرت ایران با آمریکا یکی میش؟؟؟ نیرو هاشو از کشورهای دیگه جمع میکنه؟ سال ۹۶ هم این شایعات درآمد اینا دارن ادا میدن که مردم بدبخت از ثبت نام خودرو انصراف بدن  

زودباور نباشید 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونه گلم اون کله گنده ها قبل گرونی خریدن دوبل سود کردن بعد ما بدبخت بیچاره ها دیدیم پولمون بی ارزش ...

ببینید عزیزم . نکته مهم اینه خرید سکه و تچارز ینی تبدیل ریال به چیزی که باهاش ارزش پولتو بتونی حفظ کنی . وقتی اینکار رو می‌کنی باید برنامه فروش فوری نداشته باشی حداقل یه سال اصلا رو پولت حسابی وا نکرده باشی . در اون صورت ضرر نیست بلکه در اوج میتونی بفروشی . یا تبدیل ب چیز دیگه ای کنی . ولی اگه بخوای کمتر از این زمان پولو  بعد تبدیل به کار بگیری احتمال ضرر بالاست 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
یعنی سکه تمام ازش کم میکنن موقع فروشم؟ مگ دس ۲ کم نمیکنن؟

والا زیاد سر رشته ندارم شرمنده میترسم اشتباه راهنماییت کنم 

من و مادرم از قدیم طلای کهنه میگیریم موقع فروش هم ضرر نداشتیم 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

توآفق بشه اونآیی که طلآخریدن ضررمیکنن توآفق نشه هم همه بدبخت میشیم گرونی بیدآدمیکنه

حالا اگه همه چيز مي اومد پايين خوب بود ميگفتي اونم ك ضرر كرده حداقل از كاهش قيمتها برا بقيه چيزا سود ميبره

منتهي موقع گرون شدن فوري سر ب فلك ميكشه موقع ارزون شدن صد سال طولش ميدن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
پایین اومدن طلا و دلار دلیلش شایعات برجام و توافقه  پایین اومدن خودرو همدلی‌اش اینه که مردم از ...

یعنی ماشین بازم قیمتش میاد پایین؟یا میره بالا؟

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام تو رو خدا کمکم کن اگه مطمئنی شوهرم ۳۰۰ میلیون طلای آب شده خریده گرم ۲۸۰۰ میخواست منفعت کنه که ...

صبر کن چیزی که دستت  هست  طلاست مواظب باش از دستت در نیارند هول نکن یه مدته بالا میره 

یعنی من بگم سکه سال ۸۶ میخوام جدن دارن؟ نشنیده بودم تاحالا این مدلی

بله سکه دو نوع داریم مواظب باش به قیمت گرون بهت نفروشند سالش حتما روش نوشته باشه ۸۶ واز شهر خودتون باشه یعنی وکیوم به اسم شهر خودتون باشه 

بله سکه دو نوع داریم مواظب باش به قیمت گرون بهت نفروشند سالش حتما روش نوشته باشه ۸۶ واز شهر خودتون ب ...

چون خیلی ساله دیگه سکه نخریدیم نمیدونستم سکه ها رو جدید وکیومم میکنن قبلا ک ما میخریدم همینجوری میدادن دستمون بدون پلاستیک و وکیوم

اگ پایین بمونه یا بیاد پایین خوب ما بخریم ضرر میکنیم ک😐

چراضرر ؟طلا برا بلندمدته الان ارزون بشه قرار نیس همیشه پایین باشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖