2821
2789
عنوان

باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 21 پست
دستش داخل واژنم رفت ولی مطمئنم ک دستش خشک‌بوده یعنی تاجایی ک یادمه دستش اصلا به پیشآبش نخورد ولی می ...

نه عزیزم به این آسونیا نیست باردار شدن. اسپرم روی دست میمیره یا بی‌حال میشه و مسیر طولانی باید طی بشه که نمیتونه. حالا اگه داخل هم بریزه از میلیارد ها اسپرم که به حرکت خودشون ادامه میدن تعداد اندکی به تخمک میرسن از اون تعداد یکی موفق میشه که تخمکو بارور کنه که برای شما همچین اتفاقی نمیفته. قرص اورژانسی مصرف نکن که خودش پریودی رو به تاخیر میندازه و عوارض بالایی داره و تو یک سال بیشتر از ۲ تا نمیتونی استفاده کنی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم به این آسونیا نیست باردار شدن. اسپرم روی دست میمیره یا بی‌حال میشه و مسیر طولانی باید طی بش ...

وای خیالم راحت شد ممنونم ازت

اصلا آب‌منی‌اش هنوز نیومده بود ، پیشآب بود

متاسفانه سیکلم بود ، چهار پنج‌روز از پریودیم تموم‌شده بود ۲۸ روز یبار پریود میشم

نه خیالت راحت باشه باردار نمیشی منم در دوران عقد خیلی توهم بارداری میزدم اکثر خانما این تجربه رو داشتن 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز