2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 45 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اختلال هورمونی چرا ایجاد میشه درمان داره؟

درمان نداره 

ممکنه با دارو کنترل بشه 

مثلا تیروئید کم کار خوب نمیشه ولی با دازرو کمک میشه که بهتر کار کنه 

تنبلی هم درمان نداره 

ورزش و رژیم غذایی مناسب و سلامت روان کمک میکنه عملکرد تخمدانها بهتر بشه و تنبلی کمترین اسیب و بزنه

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

فک نکنم کسی اندازه من سالها درگیر ریزش مو باشه و همه راهها رو رفته باشه و غصه خورده باشه....اینکه ابرو و مژه هاتون هم میریزه کمی عجیبه ولی اگه سنتون بالا سی ساله بزارین به پای طبیعت خودش...برای موهاتون اصلی ترین دلیل ریزش مو معمولا ژنه اگه تو خانوادتون پدر مادر برادر دایی عمو کسی موهاش کم پشت و نازکه پس ژنش رو دارین البته تو خانمها بشدت اقایون نیست.منم موهای خیلی خیلی پرپشت و ضخیمی داشتم از سن بیست شروع به ریزش وحشتناک کرد حساب کن مشت مشت میریخت همه جوشونده ها و شامپوهای گرون و مکمل مصرف کردم کمی متوقف میشد اما به محض قطع کردن شروع به ریزش میکرد ولی یه مدت کشک مصرف کردم البته باردار بودم شب و روز تو دهنم بود شاید باورت نشه بحدی پرپشت شد که نگو حتی درد دندونامم قطع کرد بنظرم شما ویتامین دی کلسیم و زینک رو مصرف کنی بمرور شاید بهتر شی البته طبق دستور پزشک.

اره البته بعدها فهمید ک داره ولی دیگه موهاش کم پشت موند

ببخشید الان دیگه ریزشش قطع شده؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

شما خوردی خودت بعضیا میگن ب سرت بمالی

اره خوردم با غذام اولا نمیتونستم بعد ۳ 4روز عادت کردم ، اره میزاشتم میجوشید به سرمم میزد ۲ ۳ساعت میموند میرفتم حمومموقع خوردن دمنوشش عسل یا نبات مینداختم شیرین شه    

عزیزم یه سونو برو بده ببین تنبلی تخمدان نداشته باشی خدایی نکرده چون منم دارم همنیجوریه و میتونی رزماری بجوشونی و بعد که سرد شد قبل از حموم اسپری کنی به کف سرت و ماساژ بدی . همینطور ما تو سایت و پیجمون allurestore.shop سرم و محلول ضدریزش و تقویت کننده داریم که مشاورین ما به صورت رایگان بهتون مشاوره میدن گلم. هرچی بیشترم فکر کنی و اسارس داشته باشی بیشتر میریزه 

من چکاپ دادم تو همون معلوم میشه یا باید ازمایش جدا داد میسه بگین اسم اون هرمونه چیه برم ببینم تو چکا ...

چندتا هورمون باهم هست که باید روز سوم پریودی آزمایش بدین

کاربر جدید نیستم اکانت قبلیم پرید🕊️