2821
2789
عزیزم حرفتون درسته ولی ۴۶سال نزدیکه ۵۰ هس نباید باعث جدایی پسر با خانوادش بشه و هزارتا چیز دیگه بد ن ...

خب اون پسر که میکین ۴۴ سالشه بچه نیس که بزاره کسی ازخانوادش حداش کنه ...خودش دیده خواسته وانتخاب کرده چرا شما کاسه از آش داغتر شدین ؟چون پسر خالتونه؟خب خودش خواسته اون دختره ۴۶ ساله را  وگرنه میرفت دختر خالشا میگرفت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خواسته حساب میشه بنظرت بگه باید کلا قید خانوادتو بزنی فقط فقط منه ۴۷ساله رو بچسبی ؟؟؟؟؟ نمیدون ...

انگار قتل کرده ۴۷ سالشه. واقعا لحنتون افتضاح بود

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
عزیزم خواسته حساب میشه بنظرت بگه باید کلا قید خانوادتو بزنی فقط فقط منه ۴۷ساله رو بچسبی ؟؟؟؟؟ نمیدون ...

نگفتی خاستش اینه خوب  

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

انگار قتل کرده ۴۷ سالشه. واقعا لحنتون افتضاح بود

خب ۴۷ سال سن بالایی برای یه خانم که این همه ادعا هم داشته باشه ۴۷سال نزدیک سن یاییسگی هست دیگه نباید بگه قید خانوادتو به کل بزن میتونه بگه کمتر برو ولی نه دیگه به کل پدرو مادرتو بزار کنار

عزیزم بد سوختی فکر کنم خودتم مونده ایی حاضرم قسم بخورم دعا میکنم یکیم پیدا شه تو رو بگیره

اخ اخ اخ هدفت فقط شوهر کردن بوده که همه رو با همون میسنجی؟؟ منم دعای بهتری میکنم برات گلم.. خدا شفات بده. تا صبح ریپلای کن بی ارزشی جوابتو نمیدم گلللللللللم!!!!!

اللهی و ربی من لی غیرک:)
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز