2777
2789
عنوان

بچه ها من دلم خیلی گرفته😕

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان حالت چچطوره؟ متاهلی یا مجرد؟ چجوری میشی وقتی اذیتت میکنه؟

نوشتم اول تاپیک

وقتی برم بازار خیابون بیرون توی جمع  حالمو بد میکنه. منو وارد انزوا کرده. از تنهایی خوشم میاد قبلا بیزار بودم 

جوری که دیگه تصمیم گرفتم جایی نرم اگه برم خیلی داغونم میکنه طوری که پشیمون شم.   

مجردم

توی خونه حالم خیلی خوبه ولی وای به روزی که برم بیرون از خونه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
نوشتم اول تاپیک وقتی برم بازار خیابون بیرون توی جمع  حالمو بد میکنه. منو وارد انزوا کرده. از ت ...

ببین من کار به اینک واقعی موکل داری نداری ،ندارم که سر وقتش باهات مایل باشی حرف میزنم سر این موضوع و ان شا الله برای حل شدنش.

اما چیزی که کاملا میفهمم ازت باور کردی تمام مشکاتتتو و تو در باورای منفی غرقی اعتماد بنفس عزت نفست ته کشیدن 

و باور کردی موکل رو باور کردی که هر کاری کنی نمیتونی ازش خلاص شی و باور کردی این زندگی که توش افسردگی و خمودی و ..هست. اینم برمیگرده به داده ایی که به خورد خودت میدی

عکس فیلم متن اهنگی که میبینیم میخونیم گوش میدیم داده  و اطلاعات هستند این اطلاعات در اثر تکرار میرن رو ناخوداگاه ما و اونجا هی مررور میشن نا خوداگاه ما رویاهامون میسازه و رویاها  تو زندگیمون جاری میشه حالا این پروسه تو منفی هست  پر اتفاقات استرسی و نا امیدانه و منفی و اذیت کننده.

باید تغییر کنی یه تغییر زیربنایی و اساسی هر چند راحت نیست سخته اما غیر  ممکن هم نیست 

حیفی خودتو نباز  کم نیار حیفی

ببین من کار به اینک واقعی موکل داری نداری ،ندارم که سر وقتش باهات مایل باشی حرف میزنم سر این موضوع و ...

اتفاقا. این یکیو اشتباه متوجه شدین. شاید تا اواسط اردیبهشت حالم خیلی بد بود ولی الان انقدر آروم شدم انقدر افکار منفی کم شده که قابل مقایسه با قبل نیست. ولی خب همچنان موقع بیرون رفتن همون حالتا تکرار میشن.   من یه روزایی شاید حالم حسابی سگی شده ولی الان بعد دیدن اون صحنه (بماند) من تکلیفم مشخص شد و 

خیلی رها شدم. خدایی خدا خودش به دادم میرسه همیشه 

من خیلی قوی تر و با اعتماد به نفس و عزت نفس تر از همه دخترام 

حیف سبک زندگیم هر آدمی رو از پا در میاره.  

ولی بعد از اواسط اردیبهشت بهتر شد

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.