2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 50 پست
اووو  ن والا من تیکه بزرگارو گرفت ولی بقیه اش رو من خریدم  پارسال اکثریت رو گرفتم ولی د ...

بازم خداخیرش بده خریده.. پس توام حتماپرده را بزن و این حرفااز سرت کم کن.. وگرنه تاعمرداری بایدبرای ی پرده بی ارزش حرف بخوری.. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بازم خداخیرش بده خریده.. پس توام حتماپرده را بزن و این حرفااز سرت کم کن.. وگرنه تاعمرداری بایدبرای ی ...

نه چرا حرف بشنوه مردی ک شعور داشته باشه ، یکم شرایط رو درک کنه ، میفهمه ، الان شرایط جامعه واقعا برای پدر مادرها سخت شده ، گفتن این حرفا خیلی راحته 

وقتی واقعا یه پدر نداشته باشه ، بره خیلی معذرت میخوام گدایی کنه دستشو جلو اینو اون دراز کنه 

نه چرا حرف بشنوه مردی ک شعور داشته باشه ، یکم شرایط رو درک کنه ، میفهمه ، الان شرایط جامعه واقعا برا ...

بله مااینامیفهمیم ولی خانواده شوهر مدام درحال زخم زبونن.. ب اونی ک همه چیزمیاره اخر ی حرف براگفتن دارن چ برسه اینکه زنگیده وپرده را ب رو اورده پس کسی ک ازالان ب رو بیاره بعدهم میاره.. بقول مادربزرگم خانواده شوهرتوی جهیزیه دنبال آفتابه لگن میگردند.