2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شالله عزیزم دعا کن

سوره احزاب بنویس خیلیا نتیجه گرفتن

متوسل شو به امام هامون

متوسل شو به شهید سید رضا حسینی که خیلی مجربه

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
نه میخام برم مشهد اسم همه مجردا رو با خودم ببرم

منم مجردم دلم میخواد ازدواج کنم

اسمم زینب دعام میکنی؟؟ 

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است
منم از این دعا میخام 🤗

عزیزدلم ان شاءالله شما هم بزودی به خواسته دلت برسی

و یه همسر خوب نصیبت بشه بحق چهارده معصوم

ان شاءالله بهترین بخت نصیبت بشه💞بیای تاپیك بزنی

امشب مادرشوهرمو دعوت کردم شام چی بزارم😁

الهی به رقیه امسال ازدواج موفقی داشته باشی 

واقعا معنی قسمت چیه ؟ نمیفهمم !!!

دیدی یه سری زن و شوهرا رو میبینی اصن هیچیشون بهم نمیخوره؟ 

نه فقط ظاهری ، از هر نظر که بگی 

چون اینا سرنوشتشون بوده که بهم برسن و مال هم باشن 

یا مثلا دیدی یکی میگه عموی من خییلیی وسواسی بود و این معیار و اینو داشت ولی دقیقا آخرش با کسی ازدواج کرد که خلاف معیارشه؟ 

این یعنی قسمت 

در واقع یعنی همون سرنوشت 

زمان ازدواج هرکسی هم طبق اینا به قسمتشه

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.