2777
2789
نه عزیزم تخصصیا گفتن عوض سدن و باید صبر کنین تا دفترچهبیاد منابع عمومی آموزگاری هم فلسفه تعلیم و ترب ...

من رشتم اموزگاری نیست ها....من رشته ام شیمی هستش و واسه ازمون دبیری دارم اماده میشم....مگ نباید درسا خودمو بخونم؟واسه دبیری شیمی

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
من رشتم اموزگاری نیست ها....من رشته ام شیمی هستش و واسه ازمون دبیری دارم اماده میشم....مگ نباید درسا ...

نه عزیرم یسری منبع خودشون میدن این چند سال بدون تغییر بودن امسال گفتن عوض میشه فعلا گفتن عمومیا و اختصاصیا ی آموزگاری با دبیری مشترکه اونارو بخون دفترچه که اومد تخصصیا رو نوشتع اون موقع اونارو بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رشتم اموزگاری نیست ها....من رشته ام شیمی هستش و واسه ازمون دبیری دارم اماده میشم....مگ نباید درسا ...

اره درست میگن این دوستمون 

منم برای همون گفتم باید صبر کنیم تا منابع مشخص بشه

عمومی هاشم اینقدر چرته که نگوووو

مثلا ادبیات و ریاضی و اطلاعات عمومی کلا حذف شده

باید بجاش قانون اساسی بخونیم

هوووووف

نه عزیرم یسری منبع خودشون میدن این چند سال بدون تغییر بودن امسال گفتن عوض میشه فعلا گفتن عمومیا و اخ ...

عزیزم من اصلا از اختصاصی هایی که سایتا نوشتن سر در نمیارم

میشه یه توضیحی بدی؟

عمومیاشو رفتم دانلود کردم همه رو 

نه عزیرم یسری منبع خودشون میدن این چند سال بدون تغییر بودن امسال گفتن عوض میشه فعلا گفتن عمومیا و اخ ...

مرسی از راهنماییت ...پاک‌گیج شدم اخه یه سری درساییم هستن این عمومیا و اختصاصی ک تا حالا اصلن چشمم بهشون نخورده بود

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...