2777
2789
اسی رک میگم ناراحت نشو خیلی بده..سینه کوچیک و شل و ول شکم بزرگ .. بدنت کلا وِله ی ...

وایی من تو کل دوستام مشهورم به سینه بزرگ و خوش فرم 

شکمم درسته و دقیقا یک ماهه اینجور شده ولی سینه نه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وایی من تو کل دوستام مشهورم به سینه بزرگ و خوش فرم  شکمم درسته و دقیقا یک ماهه اینجور شده ولی ...

پس شل شده اینجوری ب نظر میاد..برو بدنسازی

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

شکم و پهلو رو اوکی کنی مشکل دیگه ای نداری 

از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم

منم سینم خیلی کوچیکه هیچ علاجی هم نداره متاسفانه مجردم مامانم مبگ۶ عروسی کنی بزرگ میشه ولی فک نکنم&n ...

من ی مدت بدنسازی کار میکردم یکم بزرگ شد و بسیار خوش فرم

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
رژیم خاصی داشتی  آخه منم از امشب میخوام شروع کنم

عزیزم ۲ مسیر جلو تر از خوابگا۷ پیاده میشدم راه میرفتم نون نمیخوردم تردمیل خیلییی زیاد روزای تعطیل ناهار هم حتی نمیخوردم فقط راه میرفتم کشتم خودمو 

من دقیقا طی یک ماه اینجور شدم خودمم علتشو نمیدونم 

من دوتا بچه دارم اولی طبیعی بود خیلی زود ب حالت اول یعنی بدونه شکم پهلو برگشتم ولی دومی سزارین کردم اندامم بد شد

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
عالی واقعا چقدرخوش فرمی فقط باید یکم ورزش و لاغر کنی تا فرم اصلیت بهتر مشخص بسه

فدات عزیزم 

یک ماهه چاق شدم و حالا قصد لاغری دارم از امشب شروع کردم یعنی مهمون بودن خانوادم ولی من نرفتم 

قربونت بشم من زمان پشت کنکورم رسیده بودم ۷۲ ۷۳ الان دقیقا ۱ سال گذشته و من بهمن ماه تا الان رو ۶۰ مو ...

عزیزم 

مشکل من اینجاس دوس ندارم لاغر بشم 

همینجوری خوبم 

تازه میگرنم دارم اصلا نه میتونم ورزش کنم نه گشنگی بکشم 

هیییقققق