2777
2789
عنوان

نرخ طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 21 پست

قطعا میا‌د پایین وپایین میمانه  تا آخر هفته عضویت بریکس بعد هم چند وقت دیگه پول بلوکه شده آزاد میشه کمر دلار و طلا اساسی میشکنه الان خرید طلا و دلار اشتباهه 

من تقریبا ۲۰ روز پیش خریدم اونم در حد سه گرم الان میگم کاش نگه داشته بودم پولمو ۴۰۰ تومن اومده پایی ...

منم تو دو ششصد در حد سه گرم خریدم اون پولم به زور پول قلک و قسط اینا بود خخخح

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا میا‌د پایین وپایین میمانه  تا آخر هفته عضویت بریکس بعد هم چند وقت دیگه پول بلوکه شده آزاد ...

واقعااا؟

مطمئنی 

یعنی نخرم صبر کنم فعلا رو؟

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
یعنی بعدش پایین ترم میادد

شرایط اقتصادی اینو میگه درسته دلالها دارن مقاومت میکنن و کارشکنیشون بعضی روزا بکم افزایشی میشه اما توانشو ندارن الان شرایط اقتصادی خوبی داریم همه چی غیر از موادغذایی واجاره خونه پایین آمده حتی قیمت خونه و .....اما طمع فروشنده های خورده پا سرعتشو کم میکنه اینکه فکر کنی خیلی پایین بیاد فکر نکنم مثلا دلار رو بعضی ها میگن سقوط تا ۳۸تومن برای منم باورش سخته من قبل عید فکر میکردم امسال رو۴۸ ثابت بمونه 

واقعااا؟ مطمئنی  یعنی نخرم صبر کنم فعلا رو؟

حداقل تا نتیجه بریکس صبر کن میگن چند روز دیگس بعدم خیلی زود اموال بلوکه شده بعدم واردات خودرو کلا بازار داره تکون اساسی میخوره خدا خودش گفته پایان هر سختی گشایشه ان شاالله پایان سختی های اقتصادی مردم ایران باشه

من تقریبا ۲۰ روز پیش خریدم اونم در حد سه گرم الان میگم کاش نگه داشته بودم پولمو ۴۰۰ تومن اومده پایی ...

طلا سودش تو دو روز نیست...۶ماه دیگه ببین سود کردی یا نه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای