2777
2789
عنوان

ناباوریی

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 122 پست
پریود بسیار نامنظم.تا حدی که با امپول پریود میشم.من خودم تو این سایت همیشه دنبال کسی بودم که بگه من با کلی مشکل بالاخره تونستم حامله شم.
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بچه اولم .البته ,اگه دو تا سقط نمیشدن ,میشد سومی
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
به امید خدا امید وارم که همه ی دوستای گلم صدایفرشته های کوچولوشونو بشنوند,امین
خوش بحالت. بنظر من تخمدان پلی کیستیک، امنوره بودن، عقیم بودن مرد و خیلی چیزای دیگه همش بهانه ان. وقتش برسه خدا خودش میده. فقط باید امیدوار بود.
همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
کلا یه گونی مشکل بودم.اضافه وزنم داشتم