2821
2789
عنوان

بامیه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 118 پست
بلد نیستم😑هیچوقت هم یاد نگرفتم.نتو خاموش روشن کن بزن رو عکس میاد

تمام این راه ها رو امتحان کردم 

ولی فایده نداشته فقط ( گاهی ) اوقات با گزینه باز کردن در مرورگر باز میشه که الان جواب نداد .

ی تاپیک جامع و کاملی بود برای لینک گذاشتن که سیو کرده بودمش ولی چون سایت خراب بود نیاورد خودت بین تاپیک های این کاربر @ازسارابپرس   پیدا کن سوالی هم داشتی ازش در این مورد بپرس

خیلی لعاب میده به غذا خیلی خوشمزه میشه من چون شوهرم و پسرم دوست ندارن ولی بخاطر خاصیت زیادی که داره ...

خخخ روش خوبیه.مرسی عزیزم

لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من عکس رو ندیدم اسی

اما این طرز تهیه ترشی بامیه س

۱- ابتدا بامیه ها رو خوب میشوریم سپس ساقه را کمی کوتاه کن

۲- بامیه را با مقداری آب و یه قاشق نمک و سرکه روی حرارت بذار ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشه بعد در صافی ریخته و روی آن آب‌جوش بریز تا لیزی بامیه کمی از بین بره

۳- مقدار مساوی از آب و سرکه رو باهم مخلوط کن و یک قاشق سوپخوری نمک بریز (مقدار نمک دلخواهه)

۴-خنک که شد در شیشه بریز و مقداری سیر خرد شده و فلفل و گلپر و تخم گشنیز و ترخون اضافه کن و دوباره بامیه روش بریز

۵- مخلوط آب و نمک و سرکه رو روش بریز تا کاملا پر بشه درب شیشه را ببند ۱۵ روز بعد ترشی آماده س

ریزاش برای خورشت استفاده کن. یکم خشک کن و پودرش کن ک برای لعاب خورشت خوبه. ترشی بامیه هم خیلی خوشمزه ...

چقدر زمان لازمه خشک بشن؟.ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم

من اومدم زولبیا بامیه ببین😂😂م

منم خونه فامیل بودم گفتن شام بامیه اس 

من انتظار زولبیا و بامیه رو داشتم 

😂😂😂

ک با اینا مواجه شدم

ولی انصافا خوش مزه بود 

با گوشت گوسفند درست کرده بودن 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
من اصلا تا حالا نخوردم... هیچ تصوری از مزه ش ندارم🤔

واااای نصف لذت های دنیا توی خوردن خورشت بامیه اس حتتتتما امتحانش کنننن(البته بستگی ب ذائقه هم داره)