2777
2789
پدرم رییس حراست گمرک بود الان بازنشسته شده پسرعمم و داداشام کارمندشن

سلام همسر من کارشناس راهبری حراست قبول شده، میگن کار با سگ موادیابه، درست میگن؟ یعنی چی آخه، چه ربطی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها الان گمرک توی ازمون دستگاههای اجرایی ثبت نام داره 

اگه نمونه سوالا استخدامی گمرک و نیاز دارین برای آزمون‌ از سایت ای-سوال میتونید تهیه کنید.

توی سرچ سایت بنویسید گمرک پیدا میکنید

e-soal.ir

اگر ارزیاب توی مناطق مرزی و مناطق بندری خدمت کنه اینقدر بهش ماموریت میخوره که به صورت قانونی هم ۷۰ تا ۸۰ تومن حقوقشه ولی اگه توی شهرای مرکز استان و فرودگاه ها باشه که دیگه مثل الباقی کارمنرا البته ارزیاب اولین سمتیه که فرد توی گمرک میگیره

عزیزم این کارمندایی که ثبت و ترخیص این ها میکنن درامدهاشون چقدر هست و این که فرق میکنه مرز کجا باشن ...

کلا ترخیص کالا مثل کارای آزاده و پورسانتی هست هرچقد جنس ترخیص بکنن یک درصدش رو میدن به حق العملکار البته یعدا خودش میتونه شخصا تجارت بکنه و کلی سود بگیره