2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم حکم بدوی و تجدید نظر بنفعم شد اعتراض زده بره دیوان ؛ برات پیامک اومد که رسیده دیوان؟؟هر چی نگاه ...

نه عزیزم فعلا تعیین شعبه نشده ٫ شما وکیل داشتی؟لایحه تو فرستادی دیوان؟ طلاقت چطور تایید شد؟ مهریه تو گرفتی؟ ببخش زیاد سوال پرسیدم 😢

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
نه عزیزم فعلا تعیین شعبه نشده ٫ شما وکیل داشتی؟لایحه تو فرستادی دیوان؟ طلاقت چطور تایید شد؟ مهریه تو ...

یه وکیل بدرد نخور دارم که تو اعصابمه همه رو خودم مینویسم بهش میدم ؛ اره فرستاد لایحه ثبت شد بعد اون دیگه جایی نشون نداد که مثلا ارسال شد به دیوان ؛ مهریه هم نه نگرفتم 

یه وکیل بدرد نخور دارم که تو اعصابمه همه رو خودم مینویسم بهش میدم ؛ اره فرستاد لایحه ثبت شد بعد اون ...

فعلا عزیزم تعین شعبه نشده باید نزدیک یه ماه وایسی تا میره دیوان. بچه داری؟ شوهرت مشکلش چی بود

توافقی بود که به دیوان نمیرسید ٫ از طرف من هست

عزیزم شما طلاقتون تموم شده؟ چ مدرکی داشتین از شوهرتون ک بتونین حکم طلاقو بگیرین؟ و اینکه نامه مشاوره چ کمکی توی دادگاه میکنه ب طلاق

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
اره حتما اونم به نفع شماست  برا منم ایطور بود  ی کم طول میکشه رای دیوان بیاد

ببخشید شما چ مدرکی از شوهرتون داشتید ک تونستید رای طلاقو بگیرید؟  مشاوره چ نامه ای بده ب دادگاه ب نفع طلاق زن هست؟

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
ببخشید شما چ مدرکی از شوهرتون داشتید ک تونستید رای طلاقو بگیرید؟  مشاوره چ نامه ای بده ب دادگاه ...

عزیزم من کتک و خیانت که متاسفانه نامه پزشک قانونی ندارم فقط دو نفر شاهد داشتم ، نه هنوز رای دیوان نیومده 

عزیزم من کتک و خیانت که متاسفانه نامه پزشک قانونی ندارم فقط دو نفر شاهد داشتم ، نه هنوز رای دیوان نی ...

فداتشم یه لحظه میای خصوصی من چنتا سوال ازت بپرسم؟‌ درخواست میدمـ ممنون میشم قبول کنی حالم خیلی بده😔

رسیدگی در دیوان بصورت ماهوی نیست یعنی نه دعوت میکنن نه رسیدگی به مفاد پرونده صورت میگیره 

رسیدگی بصورت شکلی هست فقط چک میکنن ابلاغ و دعوت و دادگاه صالح و اینا اوکی باشه دوست عزیز 

رسیدگی در دیوان بصورت ماهوی نیست یعنی نه دعوت میکنن نه رسیدگی به مفاد پرونده صورت میگیره  رسید ...

یعنی فقط دادنامه بدوی و تجدید نظرو میخونن؟ آخه وکیلم گفت لایحه طرفین نمیخونن فقط دادنامه ها مطالعه میشه آیا درسته؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792