2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 40 پست
مامان پشت دست بچشو وقتی کوچیک هست داغ میکنه ؟ خردش می‌کنه تو جمع ؟ بهش میگه سگ ؟ هر روز با حرفاش ...

بازم مادرتونه میدونم سخته ولی عزیزدلم من بخاطرخیلی چیزا از خونه فرار کردم اخرش چیشد خودم ضرر کردم فقط 

بعد ۷سال خونوادم قبولم کردن تو اوج دردام کسی نبود جانم سخته شرایطط ولی بازم فکرای احمقانه نکن میگذره این تایم از زندگیتم میگذره و یروزی میگی چیا ک پشت سر گذاشتم 🫂

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید عصبی هس شاید پدرت درکش نمیکنه یه کمبودی داره که اینطوری میکنه  اسی درکت میکنم مادرت درکت ...

حیف بابام

همه چی تمومه

اگه یه مرد دیگه بود صد درصد یا طلاق میداد یا می‌رفت دنبال زندگی خودش 

ولی بابام اینطور نیست 

در حدی دیشب اعصابش از دستش خرد شده بود گفت چه غلطی کردم با این خانواده وصلت کردم

داره ما رو نابود میکنه

تقصیر خودشه هر بلایی هم سرش بیاد حقشه

معذرت میخوام غلط کرد وقتی عصبی هست بچه دار شد  بخاطر خانوادشه پدر و مادرش قهر میکنن باهم و م ...

عزیزم اینطوری حرف نزن اروم باش اروم 

گوش کن میدونم عصبی هستین خانوادت هم همینطوری اون مادرتم همینطور هرچی باسه حتی اگه ببخشید گرگ بیابون باشه بازم مادره درسته بچه هاشو درک نمیکنه اما شما سعی کنین باهاش بسازین اون وقتی ازدواج نکرده بوده درک نمیشده الانم شاید مثل مادرش که با خودش رفتار میکرده با شما رفتار میکنه سعی کن زیاد تو خونه نمونی 

چند سالته؟

کاربری سوم 😐نی نی یار تعلیق نکن خواهشا 😐
من فرارم کنم کسی و جایی رو ندارم 

🫂❤️گل من سعی کن بامادرت کنار بیای 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
حیف بابام همه چی تمومه اگه یه مرد دیگه بود صد درصد یا طلاق میداد یا می‌رفت دنبال زندگی خودش  ...

درکش کنین 

شماهم زیاد سرو کله نزنین ببرینش مشاورده به پدرت بگو وقتی میاد براش گل بگیره بیاد اینطوری یگم مادرت بهتر میشه یا خود شما مثلا میخوای بگی مامان بگو مامانی یا مامان جان میدونم دلت سرده ولی سعی کن کنار بیای

عزیزم اینطوری حرف نزن اروم باش اروم  گوش کن میدونم عصبی هستین خانوادت هم همینطوری اون مادرتم ه ...

آره مادرشم همیچین رفتاری داشته

جایی نمیزارن برم 

مجبورم تو خونه باشم

17سالمه

آره مادرشم همیچین رفتاری داشته جایی نمیزارن برم  مجبورم تو خونه باشم 17سالمه

بخاطر همونه چون مادر خودش با خودش این رفتارو داشته با شماهم همینطوره

بزن برو بیرون با بابات صحبت کن بگو نمیتونم اجازه بگیر برو بیرون بزار نزاره تو برو ولی با هرکسی در ارتباط نباش گلم 💖