2777
2789
عنوان

داداشم ميخاد زن بگيره ولي

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از زنای فامیل مون مجردی با پسرا دوست بودن الان عادی زندگی میکنن ..خیلی سخت میگیرین شما

يجررايي دوست من بود من معرفيش كردم ميگم بعدا داداشم بفهمه خراب نشه رو سر من نگه چرا نگفتي از اين لحاظ ميگم وگرنه من ميدونم دختر پاكيه

من تو دانشگاه با پسرا میرفتم اردو. حتی بعد ازدواجم باهاشون در ارتباطم. یکی شون با خانومش اومد خونمون.. تو اینستا همکارای مرد منو فالو دارن. منم اونارو. حرفم میزنیم اتفاقا. این موردی نداره‌ .شما از کجا میدونی ببخشید بچه تو سایت هست لاس زدن؟؟؟؟ مگه از ریز مکالماتشون خبر داری؟

الان برادرتون تا به حال چنین کاری نکرده؟! 

نه بابا برادرمم كم دوس دختر نداشته براشم خيلي مهم نيس فقط دختره با پسراي فاميل هودمون زياد حرف ميزده و يچيزايي بود از اين لخاظ شايد داداشم خوشش نياد خب بلاخره همش چش تو چشه با اينا

اگه گفت بگو خبر نداشتم  یعنی داداش شما خودش پیغمبره؟؟

نه از بالا هم گفتم قضيه ي مهمي نيس فقط بديش اينه با پسراي فاميل خود ما زياد حرف ميزده اينش بده وگرنه با غريبه ها كه به داداشم ربطي نداره مال قبل بوده

يعني شما پسري بنظرت مسئله س مهمي نيس اصلا؟خب شماهم جاي برادر من

من خانمم 😂

ولی وقتی برادرتون خودش از اینکارا میکرده دیگه چه انتظاری باید داشته باشه از زنش؟! 😐

الان میتونم بپرسم کی از اینکارا نمیکنه؟! 

دیگه تموم شد رفت گذشته ها گذشته

بعد از ازدواج انشاالله هردوتا شون سر عقل میان و خوشبخت میشن در کنار هم

من تو دانشگاه با پسرا میرفتم اردو. حتی بعد ازدواجم باهاشون در ارتباطم. یکی شون با خانومش اومد خونمون ...

خب دارم ميگنمديگه روابط عاشقانه ي كوتاه داشته دوست معمولي نه كه