2789
به اسم گلزار حساسیت پیدا کردم دیگه😐🤧

اسم زن همسایه مون گلعذار خانوم هست. وقتی صداش میکنیم همون گلزار خانوم تلفظش میکنیم.. یعنی همه از اول اینطوری میگن.. چند روزه به اونم حساسیت پیدا کردم.. تو راه پله که میبینم برمیگردم داخل تا اون بره.. 😂😂😂😂😂

حالا بماند که خیلی خوشگلتر از گلزار هست با اون صدای زنانه اش 😝😝

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا ب این موجودات فکرمیکنید و از ازدواجشون ناراحتید؟

حاشا و کللاه

بدبخت رو ب غلط کردن انداختین ساییدین بدبختارو

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اگ زنش بود نباید تو پیجش یه چیزی ازش میگفت؟

سريع عروسي رو انداخت جلو كه اون خبره از ياد همه بره .شايد تصميم قطعي نداشت با اين مزدوج شه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
چند روز دیگه جدا میشن 

اره بابا... از شهاب حسینی تعجب میکردم که چطور زندگیش تا الان دوام اورده .. گفتم شاید خانومش بازیگر نیس بخاطر همین جدا نشدن که اونم تازگی ها شنیدم جدا شدند .. خانومش هزاربرابر خوشگلتر از این دختره بود.. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
واای🤣🤣🤣🤣 گلزار خانوم بنده خدا😂

والا دیگه رد دادم 😂😂😂

اره بابا... از شهاب حسینی تعجب میکردم که چطور زندگیش تا الان دوام اورده .. گفتم شاید خانومش بازیگر ن ...

اونا از قبل اینکه شهاب بازیگر بشه عاشق دلباخته زنش بوه خیلی رفته و اومده تا بلاخره بهش دادن ولی متاسفانه جدا شدن