2777
2789

از منی ک تو خونه به زور تحمل میکنم و اصلا حرف نمیزنم.. و دوستام بهم نزدیک نیستن ک بخوام باهاشون حرف بزنم و دوتا بودن ک با هردو کات کردم و با یکی کلا کات با دومیم کمو بیش حرف می‌زنیم و رلو این چیزام تاحالا نداشتم و کسی اصلا دورم نیست و ن تلگرام دارم ن اینستا فقط ی شاد و تنها جایی ک میام اینجاس اونم ی وقتایی  و تو بد شرایطیم ک خدا میدونه تنها تری؟ 

من خودم دنبال دوستی و اینا نیستم ولی هرکیم خواسم برم سمتش دیدم دنبال سرگرمیه کسی واقعا بخوادت انگشت ...

والا پسرا اول میان میگن عاشقتم ی چند وقت میگذره نمیتونن ردت کنن یا میگن لیاقتت رو ندارم دیگ خیلی خوب باشن یام میگن با دختری ک رل بزنه ازدواج نمیکنم یام بلاک خیانت ام ک فتو فراوونه تو اینا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا پسرا اول میان میگن عاشقتم ی چند وقت میگذره نمیتونن ردت کنن یا میگن لیاقتت رو ندارم دیگ خیلی خوب ...

دخترام همین طورن باطرف ی مدت طولانی میمونن همین که یه کیس بهتر یا یه خواستگار دیگه داشته باشن طرفو خیلی سریع دک میکنن ادم باید معرفت داشته باشه چه دختر چه پسر دنبال سرگرمی نباشه

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!