2777
2789
بچه ها خواهر من بیست و پنج روزه سزارین کرده با بی حسی. دو هفته س کمر درد گرفته خیلی بد. یعنی از عوارض بارداریه یا عوارض بی حسی؟ تو رو خدا اگه میدونید با چی خوب میشه بگید.ب خاطر بچه شم جرات نمیکنم مسکن بخوره که تو شیرش وارد نشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم اینجوری بود، دکتر واسش فیزیوتراپی نوشت بهتر شد اما خواهرشم همین مشکلو داشتژ نرفت و حرف دکترو که گفته بچد کمی ورزش کن و تحرک داشته باش و گوش نداد الان بچش دو سالشه این از درد میییناله هنوز
از عوارض بی هسیه.من که برا سزاریت رفته بودم یه ماما برای همه خانمهایی که منتظر بودن نوبتشون بشه برا سزارین توضیح داد که اگه تو فامیل درجه یک سابقه کمر درد دارید بهتره از بیهسی نخاعی استفاده نکنید چون دچار کمر درد مزمن بعد از 34 سال میشید.
مال عوارض بارداریه چون مفصلا و لگن یه مقدار از هم باز میشن تو بارداری..دو سه ماه طول میکشه خوبه خوب بشه.کمر درد من وحشتناک بود. منم فکر کردم بخاطره سزارینه ولی دکتر گفت مال بارداریه. باید تحمل کرد
عزیزم مال بارداریه. ربطی به سزارین نداره، من دو بار سزارین کردم و دوبارشو. خود بارداریم یه مدت کمر درد داشتم، ولی بعد عمل اصلا، خب اگه مال عمل باشه که منی که تو بارداری کمردرد داشتم باید بعدش خیلی بیشتر میشد، والا من که خیییییلی راضیم از سزارین اولم هفت سال و سزارین دومم هشت ماه میگذره ولی خوشبختانه هیچ عوارضی ندیدم نه نو خودم نه بچه هام
منتظر اتفاقات خوبم