2777
2789
عنوان

به شدت دلم گرفته 😭 دردمو به کی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 141 پست
عزیزم لطفا داروها تو یه جا نخور خودکشی نکن  خدا بزرگه  چند تا بچه داری  اگه طلاق ب ...

خونه مادرم هست خودم میتونم کار کنم دلیل محکمه پسندی برای طلاق ندارم

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید

اگر میتونی طلاق بگیر پدرخودم مریض بود ازلحاظ فکردی واسمون میکرد ولی دهنمو سرویس میکرد

فقط از دار دنیا یه زنمو دارم

ویک خواهرم از مادرم دورم

واینکه تو به تنهایی ق‌درت داری به خاطر بچت بجنگ

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرین باری که از احساسم به شوهرم گفتم وبهش گفتم که چقد احساس تنهایی و افسردگی دارم  باهاش بحثو ...

متاسفانه پسرهای ایرانی برای زندگی مشترک هیچ آموزش درستی ندیدن

و متاسفانه تنها چیزی که تو رسانه و خانواده و جامعه دیدن رفتارهای زن ستیز بوده، دنیای اون آدم با تو به کل فرق داره پس ازش توقع درک کردن نداشته باش

عزیزم اگر به خوشبختی بچه هات فکر میکنی چاره کار خودکشی نیست. اینکه تصمیم گرفتی بری پیش روانپزشک خیلی خوبه اما بهتره از روانشناس شروع کنی. میدونم سخته ولی برای زندگی کردن تمام تلاشتو بکن تا بعد ها حسرتشو نخوری که چرا توی اون موقعیت نجنگیدی. 

چطور ترکش کنم طلاق نمی‌ده  دیروز گفتم بریم یه جا که امکانات داره من دلم میگیره دست بچه ها رو بگ ...

سعی کن زیاد به حرفاش توجه نکنی درسته سخته ولی میشه ،با فرزندات خوش باش نزار این افسردگی از پا درت بیاره ،شما مادر هستی باید قوی و محکم از بچه هات مراقبت کنی نا امید نشو خدا بزرگه، آرزوی روزای خوب وشاد براتون دارم، شما برنده هستید

آقا هستم
میفهممت میشه به شوهرت و کارهاش فکر نکنی،میدونم سخته ولی تو یه مادری و از پسش برمیای از بودن کنار ب ...

ولی من دلم محبت میخواد می‌خوام زندگی کنم

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
به پای هم پیر بشین خدا نکنه هیچ کس شبیه اون بشه

مممون من مردم ازاین به بعد ۲۲سال سن دارم ولی شوهر شما یک روانیه به تمام معناست

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)
هر چی تو دلم بود نوشتم خیلی چیزا رو نگفتم ممنون که خوندی

خواهش میکنم عزیزم

متاسفانه زنانی با شرایط شما که توهین و تحقیر و تهمت های زیادی تحمل میکنند به تدریج دچار مشکلات روانی زیادی میشوند از جمله افسردگی و احساس استرس به صورت مدوام 

باتوجه به شرایطی که داشتی عدم خودباوری و اعتماد بنفس پایین کاملا قابل توجیه است

اگر شرایط سرکار رفتن دارید حتما برید حتی اگه میتونید ادامه تحصیل بدید فقط سعی کن خودتو قربانی داستان نکنی