2777
2789
عنوان

حساسیت فصلی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
آره واسه همین نرفتم دکتر،اخه تا کی میشه دارو خورد مگه🤕 الهی 😅ولی من خفه میشم خودمو بپوشونم😂 اتف ...

اووووه  برای منم خیلی سخت بود.چون بخاطر الرژی تنگی نفس داشتم و بینیم هم کیپ و فقط با دهن نفس میکشیدم دیگه فکرکن یه روسری هم بپیچی دور سرت ولی برام خیلی جواب داد. 

من سرفه های خشک شبانه خارش شدید گلو بینی چشم که واقعا دیوانه کننده بود ، آبریزش شدید عطسه های صبح که بیشتراز ده تا پشت هم و با شدت. زندگی از دستم درومده بود.الان خداروشکر خیلی بهترم و دوساله قرص استفاده نمیکنم

دردم از یار است و درمان نیز هم
اووووه  برای منم خیلی سخت بود.چون بخاطر الرژی تنگی نفس داشتم و بینیم هم کیپ و فقط با دهن نفس می ...

خداروشکر سرفه ندارم ولی اکثرا صبح ها با عطسه از خواب پا میشم😐😂

باشه چشم عزیزم این روشم امتحان میکنم ایشالا که نتیجه بده.

واسه راهنماییتون ممنون عزیزم⁦❤️⁩

امیدوارم دیگه هیچوقت به دارو نیاز نداشته باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روش درمانی هم وجود داره که  طولانیه من چون قصد بچه دارشدن داشتم انجام ندادم که خداروشکر دیگه بهتر شدم وسراغش نرفتم

دکتر الرژی بهت مواد الرژی زا تزریق میکنه تا کم کم بهش عادت میکنی.اول تادوماه  هفته ای یکی تزریق میکنه

بعد ماهی یکی بعدم فاصله بیشتر

با داروی ضد الرژی اشتباه نگیری .چون داروی ضدالرژی داریم که تزریقیه. اونارو نمیگم

این امپولا که میگم همون مواد الرژی زا هستن برای اینکه بهشون عادت کنی. که البته هزینه هم داره و طولانیه

خداروشکر سرفه ندارم ولی اکثرا صبح ها با عطسه از خواب پا میشم😐😂 باشه چشم عزیزم این روشم امتحان میک ...

خواهش میکنم انشاالله زودتر درمان بشه حساسیتتون

دیگه فکرنکنم توضیحی یادم رفته باشه😄نتایج سالها تجربه و سرچ و دکتر رفتن😄

پس امروز دکتر رایگان ویزیت شدم 😍😂

معلومه تجربتونم بالاس،احتمالا دکتر نرم فعلا همین راهکارهای شمارو انجام میدم🌹