2777

امروز استراحت

فردا برم خرید لوازم 

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب آشتی کن..

غرورم نمیزاره😫

خیلی مرده خوبی یه ولی گاهی قانونای مسخره ای داره

از کارتش یه شارج پنجی کشیدم خدایی پنج تومن چه ارزشی داره

جلو بچه هام قاطی کرده بود چرا اجازه نگرفتی؟؟😔

کلا حساب کتابی یه زیااااد

میگ ماهانه خرجی بهت میدم دیگ اضاف بر اون باید هیچی ازم نخوای

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
غرورم نمیزاره😫 خیلی مرده خوبی یه ولی گاهی قانونای مسخره ای داره از کارتش یه شارج پنجی کشیدم خدایی ...

حالا تولدشه

به نظرت آشتی کنم؟؟

آخه اعصابم ریخته بهم از دستش 

غرورم نمیزاره😫 خیلی مرده خوبی یه ولی گاهی قانونای مسخره ای داره از کارتش یه شارج پنجی کشیدم خدایی ...

خب بعضی مردا خیلی حسابگرن..ولی میتونی از درای دیگه وارد شی..تا قانوناش رو عوض کنه..به خودش میگفتی هم خوب بودا...

...
خب بعضی مردا خیلی حسابگرن..ولی میتونی از درای دیگه وارد شی..تا قانوناش رو عوض کنه..به خودش میگفتی هم ...

مرسی عزیزم از هم صحبتی باهام

راستش از صبح دلم گرفته 

آخه نمیدونی چقد مراعاتشو میکنم مثل خیلی زن های دیگ بریز بپاش نیستم

ولی این خیلی نامرده 

خدایی بزار کامل بهت بگم رمز دومشو هم من دارم هم پسرم بعد اومد گف کی از کارتم شارج گرفته پسرم گف من ...

میدونم عزیزم..حق باتوئه این مردا نمیدونم چه مرگشون شده همه چیزشون فقط شده پول...حالا که تااین حد حساسه سعی کن عصبیش نکنی..ولی یه جور آروم و یه وقت دیگه که خودش آروم شد بهش بگو ازین کارش ناراحت شدی..ولی کاملا بیکار باشه حتی جلو تلوزیون بود هم نگو..کم کم ان شاالله درست میشه

...