2777
2789
عنوان

اگه طلاق بگیرم، دیگه نمیتونم ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 45 پست
من جدا شدم با همسر اولم ۷سال فاصله داشتم با اینکه ازم ۷سال بزرگتر بود نه عقل درست و حسابی داشت نه ...

ممنون عزیزم 

پیامت خیلی بهم دلگرمی داد.

شما شاغل بودی؟

کجا با همسرت اشنا شدی؟

من چون زود ازدواج کردم نه دانشگا برم نه کاری بلدم. اصلا مستقل نیستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته. من مشکل افسردگی شدید دارم. و مستقلم نیستم.  نتونستم دانشگا برم یا هیچ کاری کنم. همه ...

از یه جا شروع کن درستش کن کم کم شرایطت رو،،منم وقتی از همسرِ سابقم طلاق گرفتم ۲۱ سالم بود دانشگاهم نرفته بودم،،افسردگی هم به خاطر اخلاق گند اون گرفته بودم فقط شاغل بودم ولی هر جور شده طلاق گرفتم و راحت شدم بعدش هم با همسرِ فعلیم آشنا شدم،،بخوای بمونی کنار یه آدم سمی افسردگیت بد تر می شه و روز به روز بیش تر تو این باتلاق فرو میری.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بخدا من الان با فکر به این ک نکنه تا آخر عمرم تنها بمونم، قصد داشتم برگردم به همسر خیانتکارم ک بارها ...

ربطی نداره درسته خیلی از مادرها هستن که مخالفن و اصرار دارن پسرشون حتما با دختر خونه ازدواج کنه ولی خیلی از مادرها هم هستن فقط خوشحالی پسرشون براشون مهمه بلانسبت اکثریت جامعه دخترهای باکره هم الان دیگه باکره نیستن و خیلیا دوس پسر دارن 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

من با توجه ب تجربه ای ک از خودم و اطرافیان دیدم شوهر ادم اگه فقط ی بار خیانت کرده و اشتباهش پی برده و پشبمونه ببخشیدش..چون مردای ک میخان دراینده بشن شوهر مطمعن باش اگه طلاق گرفتن بدونید حتما ی مشکلی داشتن بی مشکل نبودن.یا خیانت کردن یا معتادن یا بیمار روانی هستن یا مشکل اعصاب داشتن و دست بزن داشتن خیییلی تو بهترین حالتش بیکار باشن...شما کسی رو این وسط از دست میدین ممکنه صدبرابر بدترش دچارتون بشه.پس خیلی ب کیسای اینده امیدوار نباشید

من با توجه ب تجربه ای ک از خودم و اطرافیان دیدم شوهر ادم اگه فقط ی بار خیانت کرده و اشتباهش پی برده ...

ایشونم خیانتکاره،،، چندین بار بخشیدمش , باز تکرار کرد.

😔💔💔💔

ممنون عزیزم  پیامت خیلی بهم دلگرمی داد. شما شاغل بودی؟ کجا با همسرت اشنا شدی؟ من چون زود از ...

فدای دلت عزیزم

من شاغل بودم و تو محیط کارم با همسر فعلیم آشنا شدم

هنوزم سنی نداری تو خیلی راحت بعد از جدا شدنت میتونی بری یه حرفه یاد بگیری و مشغول ب کار بشی

برای کسی ک واقعا بخواد کار کنه کار هست

اینو فراموش نکن آدم ها از سختی به آسونی میرسن

وقتی الان داری روزهای سختی رو میگذرونی خوشحال باش

چون بعدش خیلی قشنگه

(فَإِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ يُسۡرًا)

🫀

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
فدای دلت عزیزم من شاغل بودم و تو محیط کارم با همسر فعلیم آشنا شدم هنوزم سنی نداری تو خیلی راحت بعد ...

این دید خیلی مثبته...

من همش میگم نکنه درآینده اتفاقای بدتری برام بیوفته. 

اینم یادت نره که مشکلات همیشه با آدمیزاد بوده و هست 

از وقتی خودم رو شناختم درگیر مشکلات آدم بزرگ ها شدم

اولش توسط همسر اولم خیلی عذاب کشیدم

بعدش طلاقم خیلی اذیتم میکرد و همه ی گریه هام و دعاهام این بود خدا یه همسر سالم بمن بده تا راحت بشم

الانم که خدا فراتر از اون چیزی رو که میخواستم بهم داده،دعای شب و روزم اینه که به بچه بهم بده

گاهی اوقات با خودم فکر میکنم بعد از بچه 

چه چیزی قراره کام منو تلخ کنه که بشه دعای شب و روزم!!

چون دیگه ب این نتیجه رسیدم که تا وقتی نفسی میاد و میره هر کسی ب نحوی درگیره

و مشکلات ما انسان ها تمومی نداره

ولی ب هر حال میگذره و وجود خدا و اینکه در کنارمونه قوت قلبیه برامون

خدا رو در کنارت حس کنی تمومه

انشالله خوشبخت ترین بشی عزیزدلم♥️

اصلا اینجوری فکر نکن امیدت ب خدا باشه که خیلی مهربونه خییلی 🥰

ببخشید من تاپیکاتو خوندم،،، بالاخره با همون شخصی ک  گفتین دوسش داشتین ازدواج کردین، یا همسرت یکی دیگست؟؟

حققق تا ابد

❤️❤️

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ایشونم خیانتکاره،،، چندین بار بخشیدمش , باز تکرار کرد. 😔💔💔💔

باور کن همون مردای هم ک ی بار جداشدن و میان خاستگاری یا همونا هم یا خیانت کردن یا خیانت دیدن‌.خیانت هم نکرذه باشن همون خیانتی ک دیدن باعث میشه ب همسر بعدی سوظن و شکاک بشن وزندگی رو برای ادم زهرمار کنن‌.حالا بماند ک ادمای مریض روانی معتاد هزار درد و مشکل دار هست.ک اصلا تو نگاه اول قابل تشخیص نیس.منم قربانی همین ادما هستم

ببخشید من تاپیکاتو خوندم،،، بالاخره با همون شخصی ک  گفتین دوسش داشتین ازدواج کردین، یا همسرت یک ...

ازیزم همسرم سکی دیگه هستش

که بابتش هزار بار خدارو شکر میکنم که ازدواجم با اون کسی ک فکر میکردم دوستش دارم جور نشد

چون ازدواج کردن با اون مهر بدبختی بود

گاهی اوقات یه اتفاقی برات میوفته ک فکر میکنه دیگه تهشه و خدا دوستت نداره

اما برعکسه

خدا دوستت داره که تورو دست هر کسی نمیسپره

ب وقتش بهترینش رو برات کنار گذاشته♥️

دوست خوبم سلام،امیدوارم الان که داری این کامنت رو میخونی غرق در خوشبختی♥️🧿 و آرامش✨✨ باشی و بهترین اتفاقات زندگیت🤩😍 به زودی برات اتفاق بیفته🤲💞🏞🏡🌄

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم که ۳ ساله بصورت آنلاین یعنی (چت و ویس)تو تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،سروش،

بله،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم حضورتون📡

یعنی میتونین تو خونه زیر باد کولر بشینین و بصورت آنلاین با مشاورتون صحبت کنین🏠📱😍

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👧‍👦در زمینه های اختلافات زناشویی👫،همسرداری💏،فرزند پروری👩‍👦،آموزش جذب همسردلخواه💐،آموزش مهارت های افزایش اعتمادبنفس و عزت نفس🐛🦋 و....

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(✅طلاق،✅مهریه،✅نفقه،✅جهیزیه،

✅حضانت،✅ارث،✅نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)

🔴نگارش انواع دادخواست،لایحه و اظهار نامه در اسرع وقت

لیست حق المشاوره💰:

مشاوره خانواده یکساعته:۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای:۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای:۶۰تومن

🎺🎺🎺توجه داشته باشین که میتونین حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩

پاسخگویی ۲۴ ساعته،حتی ایام تعطیل🌝🌚🌞🌙

شماره همراهم خدمتتون:

📱09199541937

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱