rimaaaaaa مدیر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2365 عنوان ییبی چک مشکوک | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 28 پست سلام دوستان من قشنگ تو موعدم لک دیدم تا سه روز بعدش قطع شد اصلا پریودی نبود بعدش تست زدم یه خط کمرنگ زد روز بعدش اون قسمت t همش رنگی شد سینه درد هم دارم چرا بیبی چکا مث هم نشون ندادن؟ اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹 1402/03/19 | 09:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8216 میدونم چقد سخته من تقریبا ۱۰ ساله نازایی دارم دیگه گفتم تیر آخر بزنم برم کاشت بیشتر مراحلشو رفتم و ... منم تقریبا ۳ سال انتظار کشیدم انشاالله خدا جوابتو داده دیگه کارت به کاشت نرسه😍عزیزم اگه دوست داشتی قبل ازمایش تاپیک چله بارداریمو بخون خودم ازش حاجت گرفتم دوست داشتی شروع کن نیت کن انشاالله فردا با جواب مثبت میای میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8216 عزیزم مبارکه بسلامتی انشالله مرسی عزیزم انشاالله روزی خودت بشه میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
rimaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2365 مرسی عزیزم انشاالله روزی خودت بشه ممنون گلم اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹
panaah2023 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1284 معجزه از خدا بعید نیست منم رویان نوبت گرفته بودم اخر ماه برم یه مامای قدیمی برگشت بهم ... سلام عزیزم یعنی شما تو مراحل ivf رفتی پیش ماما و اون گفت ک عفونت داری و باید دارواستفاده کنی ؟؟ اونوقت شما چیکار کردی ؟؟
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8216 سلام عزیزم یعنی شما تو مراحل ivf رفتی پیش ماما و اون گفت ک عفونت داری و باید دارواستفاده کنی ... سلام گلم نه اصلا کارم به اونجا نکشیدفعلا نوبت گرفته بودم بریم جدی پیگیری کنیم ببینیم مشکل از چیههمون ماه باردار شدم باردار بودم اون ماما گفت عفونت داری احساس میکنم هیچی حالیش نبود الکی تبلیغ میکرد میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
panaah2023 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1284 سلام گلم نه اصلا کارم به اونجا نکشید فعلا نوبت گرفته بودم بریم جدی پیگیری کنیم ببینیم مشکل از چیه ... اخیی عزیزم خدروشکر ک طبیعی باردار شدی مواظب خودت و نی نی باش 🙏😘برای ما منتظرا هم دعا کن لطفا 🙏
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8216 اخیی عزیزم خدروشکر ک طبیعی باردار شدی مواظب خودت و نی نی باش 🙏😘برای ما م ... البته یه ماه قبلش بادکش رحم انجام دادم فکر کنم بی تاثیر نبودخودم انقد انتظار کشیدم که دائم برا هما منتظرا دعا میکنم انشاالله خدا بچه سالم و صالح بهتون بده به زودی زود میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
panaah2023 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1284 البته یه ماه قبلش بادکش رحم انجام دادم فکر کنم بی تاثیر نبود خودم انقد انتظار کشیدم که دائم برا هما ... ممنون عزیزدلم 🙏💝
panaah2023 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1284 البته یه ماه قبلش بادکش رحم انجام دادم فکر کنم بی تاثیر نبود خودم انقد انتظار کشیدم که دائم برا هما ... من نمیدونم چرا از بادکش میترسم میترسم اشتباه انجام بدم ،بدتر کنم اوضاع رو 😅
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8216 من نمیدونم چرا از بادکش میترسم میترسم اشتباه انجام بدم ،بدتر کنم اوضاع رو 😅 خودم انجام ندادم که رفتم پیش یکی از این ماماهای خونگی که بادکش میکنه تهرانی؟ میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
panaah2023 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1284 خودم انجام ندادم که رفتم پیش یکی از این ماماهای خونگی که بادکش میکنه تهرانی؟ نه عزیزم تهران نیستم شما چه مدت انجام دادی ؟؟یعنی هر روز میرفتی بیرون برات انجام بدن ؟؟
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8216 نه عزیزم تهران نیستم شما چه مدت انجام دادی ؟؟ یعنی هر روز میرفتی بیرون برات انجام بدن ؟؟&nbs ... نه اونجایی که من رفتم گفت باید دو روز پشت سرهم بیایبعد به تخمدانام دست زد گفت قشنگ کار میکنن کی گفته تنبلی داری گفت به احتمال زیاد چسبندگی داری هرچی که بود کار خودشو کرد😂😂 میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
rimaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2365 سلام شما باردار بودین؟ نه گلم اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹