2821
2789

پلیسا اومدن دنبال حاتم بخاطر قتلش

مارال رفت پیش خانواده پسره رضایت بگیره ک فهمید هاتف ب اونا گفته چرا شکایت نکردید قبر بچشونم نشون داده😐

بعد مارال چک زد تو گوش هاتف ولی هاتف هی حرفای عاشقونه زد ک ارع من دیوونه توام کارام بخاطر عشقمه بهت

بهرامم اون راننده کامیونه‌تو شمال دیدتش اومد ب بقیه جاشو گفت

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط بگین ببینم تونستید دیالوگ سانسور شده هاتف و دوباره صدا گذاری شده رو متوجه بشین ؟   همون آخ ...

نه ولی اینقد بهم نزدیک بودن و صحنه حساسی بود

هرلحظه منتظر بودم همو ببوسن😂😂😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
پلیسا اومدن دنبال حاتم بخاطر قتلش مارال رفت پیش خانواده پسره رضایت بگیره ک فهمید هاتف ب اونا گفته چ ...

خدا کنه مارال به حاتم برگرده😢❤️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
نه ولی اینقد بهم نزدیک بودن و صحنه حساسی بود هرلحظه منتظر بودم همو ببوسن😂😂😂

چرا بهم نزدیک بودن؟😂

نه من تیکه تیکه دیدم کلیاتشو میدونم هاتف و مارال رفتن؟ و اینکه برادر مارال هاتف کشته یا حاتم؟ ببخ ...

نه بیین برادر مارال میره تهران پیش هاتف پناه بگیره

ولی اون ترسو لوش میده و اونایی ک دنبالش بودن میکشن یونسو

بعد دوستای یونس فهمیدن ک هاتف لو داده میرن هاتف بکشن ک حاتم سر میرسه و میزنه یکیشونو میکشه

ک الانم بخاطر قتل اون زندانه

ولی هاتف از عشق مارال الکی بهش گف ک حاتم ب من کف برو یونس لو بدع😐

چرا بهم نزدیک بودن؟😂

داشتن رو در رو باهم حرف میزدن

فضا تاریک

صورتا بهم نزدیک

چشم تو چشم

هاتف هی میگف دیوونتم فلان

اصلا ی وضعییی😂😂😂

داشتن رو در رو باهم حرف میزدن فضا تاریک صورتا بهم نزدیک چشم تو چشم هاتف هی میگف دیوونتم فلان اص ...

ببین اونجا که هاتف میگه تو پیر میشی ولی منو فراموش نمیکنی بعدش که میگه آره دیوونه ام دیوانه تو ام دوباره برو ببین بعدا صداگذاری شده لب خونی کن دقت کن یچیز دیگه گفته بود   

ببین اونجا که هاتف میگه تو پیر میشی ولی منو فراموش نمیکنی بعدش که میگه آره دیوونه ام دیوانه تو ام دو ...

وای چ دقتی

مخصوصا بعدش ک میگ تواک اینو میدونی

یعنی چی گفته بوده😂

داشتن رو در رو باهم حرف میزدن فضا تاریک صورتا بهم نزدیک چشم تو چشم هاتف هی میگف دیوونتم فلان اص ...

بنظرت مارال با هاتف میره؟