2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که با توجه به اینکه زندگی خوبی نداشتم مرگ آرام و آسانی داشته باشم و ذلیل و خوار نشم

امیدوارم که خدا زندگیتو زیر و رو کنه تا روزای سخت و تلخ زندگیت جبران بشه و خوشبختی و خوشحالی واقعی رو تجربه کنی

انشاالله راه درمانشو پیدا میکنی و سلامتی کامل به دست میاری

انشالله ۳۱ این ماه نوبت دکتر دارم برام دعا کنید

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
به امید خدا زودی خوب میشی. خودتو بدون کیست تصور کن و در سلامت کامل. تجسم قدرتمنده

چ انرژی خوبی داد حرفت مرسی فکرشم حالمو خوب کرد🌹

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
ممنونم ولی با توجه به وضع جسمی بعد تصادف  ؛ سخته . خدا هرچی صلاح بدونه همون میشه .

متاسفم عزیزم اما مطمئن باش همه چیز دست خودته

اگه بخوای شرایط به نفع تو پیش میره

کافیه بخوای که از این وضعیت بیرون بیای

آدمای زیادی معجزه دیدن

خیلیا حتی دیگه امید به زندگی نداشتن و حتی دکترا قطع امید کرده بودن اما از خود دکترا بیشتر عمر کردن

دنیا جوری میچرخه که تو بچرخونیش

متاسفم عزیزم اما مطمئن باش همه چیز دست خودته اگه بخوای شرایط به نفع تو پیش میره کافیه بخوای که از ...

ببببینیم  چی میشه . واسه من که دنیا عجیب و غریبه . بد نیست ها ولی عجیبه . زیبایی های زندگی زیاده . چیزای زشت هم زیاد داره دنیا . کلا همه چی هست .  امیدوارم آینده بهتر بشه . تو این چند سال اخیر بدجوری به مردم فشار اومد . بد اتفاقاتی رخ داد .