من انجام ندادم ولی همه سایناشور رو تعریف میکردن واقعا هم جای تعریف داره هم تو چند جلسه اول جواب میده ...
شما ضخامت موهات در چه حد بود مثلا دست و پا ؟نازک بود ؟متوسط یا ضخیم من شک دارم روم جواب بده چون اونطور که باید تیره و ضخیم نیس خیلی جاهام میگن بیشتر میشه
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شما ضخامت موهات در چه حد بود مثلا دست و پا ؟نازک بود ؟متوسط یا ضخیم من شک دارم روم ...
من اتفاقا دستام رو انجام نمیدم چونکه موهام خیلی بور هست
ولی بکینی و لبه و ساق پا و زیر بغلم رو انجام دادم جواب هم داده
حالا موهای من بوره ب این زودی جواب داد
ببین موهای زبر تو۲جلسه فک کنم بریزه✌️
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
عزیزم اولا بستگی ب پوست بدنتون داره اسم دستگاههم سایناشور هست میتونید بزنید تو گوگل براتون می ...
شما تهرانی ؟کدوم مرکزو پیشنهاد میدی
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
من اتفاقا دستام رو انجام نمیدم چونکه موهام خیلی بور هست ولی بکینی و لبه و ساق پا و زیر بغلم ر ...
مرسی🥹
ولی تهران هم تو گوگل اسم دستگاه رو بزنید براتون میاره کدوم کلینیک داره
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
من بندرعباسم عزیزم ولی تهران هم تو گوگل اسم دستگاه رو بزنید براتون میاره کدوم کلینیک داره
مرسی درست میگی عزیزم .فقط اینکه سَری شخصی داره این دستگاه یا همون سلفون میکشن روش؟
مرسی درست میگی عزیزم .فقط اینکه سَری شخصی داره این دستگاه یا همون سلفون میکشن روش؟
عزیزم فدات
اصلا ب آدم نمیچسبونن مثل لیزرهای دیگه
اصلا ببینی حیرت میکنی همراه با خنک کننده هست