hadis_rzm مدیر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1298 عنوان خانمهای شیرازی لطف میکنید بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست دکتر یا کلینیک معتبر و خوب میشناسید برای برداشتن خال صورت؟؟ اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار. 1402/03/18 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis_rzm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1298 ولم کن 6ساله دوسش دارما بعد خیلی مناسبه خیلی شیش ساااال؟؟؟؟چرا تو پیش قدم نمیشی خو؟ اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.
barبی عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5568 شیش ساااال؟؟؟؟ چرا تو پیش قدم نمیشی خو؟ بله شایدم بیشتر چون فامیله میترسم بگه الناز دیوونه شدی بخنده و بگه ایسگام کردی میترسم بگه دیگه حرفشم نزن مث خواهرمی میترسم بگم و خودشو ازم دور کنه حتی دیگه نبینمش :)
hadis_rzm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1298 بله شایدم بیشتر چون فامیله میترسم بگه الناز دیوونه شدی بخنده و بگه ایسگام کردی ... 🥲🥲🥲از ته قلبم میخوام بهش برسی❤️🔥 اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.
barبی عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5568 🥲🥲🥲از ته قلبم میخوام بهش برسی❤️🔥 مرسی قشنگم سراین لعنتی با کاربری قبلیم کل داستانو با عکسمون فرستادم شناسایی شدم ب///ا رفتم
hadis_rzm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1298 مرسی قشنگم سراین لعنتی با کاربری قبلیم کل داستانو با عکسمون فرستادم شناسایی شدم ب/// ... 😂😂😂شتتت اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.
barبی عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5568 😂😂😂شتتت بخدا الانم همش توهم میزنم که همون شخص این کاربریمم میشناسه و الان هروقت میبینه میگه چخبر از اقا دوماد :|
hadis_rzm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1298 بخدا الانم همش توهم میزنم که همون شخص این کاربریمم میشناسه و الان هروقت میبینه میگه چخ ... بگو والا داره پوشک بچه رو عوض میکنه سلام میرسونه😍😂 اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.
barبی عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5568 بگو والا داره پوشک بچه رو عوض میکنه سلام میرسونه😍😂 ولی دمش گرم بخدا هرکی بود میومد به مامانم میگفتچون این شخص هم فامیل نزدیکه تازه مامانم حرف همین کسی که دوسش دارم رو میزد میگفت انقدر خوش اندامه و فلانه یدفعه ای گفت اره چند وقت پیش عکسشو دیدم قیافه ی من :
hadis_rzm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 1298 ولی دمش گرم بخدا هرکی بود میومد به مامانم میگفت چون این شخص هم فامیل نزدیکه تازه ما ... 🤣🤣😂😂 اعتقاد من اینه که به اعتقادات همه احترام نزارم، حالا بهش احترام بزار.