2777
2789
👍👍 بله واقعا منم موافقم 

نگفتید داداشتون کجا خدمت میکنه

اشنایت با من=فعلا در حال تلاش برای ساختن اینده          از جون مایه میزارم  برای خوشحالی پدر ماردم برای غرور خواهرام                                                                 حرف کسی برام اهمیت نداره (به دلایل شخصی اینجا اکانت دارم)                                                                 😂😂😂                                                                       یا علی 🤚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا رفته آموزشی  فکر کنم سمت ارومیه بود

به چه خوب پس فک کنم بره سرو اونجا اشنا دارم سردشت و شاهین دژ و بوکان خوی و خود ارومیه همش خوبه و تو همشون اشنا هست 

اشنایت با من=فعلا در حال تلاش برای ساختن اینده          از جون مایه میزارم  برای خوشحالی پدر ماردم برای غرور خواهرام                                                                 حرف کسی برام اهمیت نداره (به دلایل شخصی اینجا اکانت دارم)                                                                 😂😂😂                                                                       یا علی 🤚
به چه خوب پس فک کنم بره سرو اونجا اشنا دارم سردشت و شاهین دژ و بوکان خوی و خود ارومیه همش خوبه و تو ...

اشنا از چه نظر ؟! 

به نظر شما دو سال سربازی می‌ره ؟ یا کمتر میکنن؟

🫒
اشنا از چه نظر ؟!  به نظر شما دو سال سربازی می‌ره ؟ یا کمتر میکنن؟

اگه مرز باشه ۱۲ ماه و حقوق بیشتر داخل شهر باشه کامل میره بعلاوه حقوقی که گفتم