2777
2789
مرسی خانم طلا ،، دانشگاه به زبان هلندی هست ،، Zwolle میرم ،،، ولی من واقعا خیلی روی زبانم کار کردم ،، ولی هنوزم وقتی میخوام verslag بنویسم یا کنفرانس باشه ،،، خیلی استرتس میگیرم ،،
وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
خونه هایی که زیر نظر woningbouwvereniging هست ،، خانه های دولتی هست وقیمت اجاره و خریدش به شدت پایین تَر از خانه های شخصی هست ،، فقط مشکلش اینکه باید داخل سایت ثبت نام کنی و منتظر باشی ،، شاید شهر مورد علاقه ات یا خونه مورد علاقه ات سالها طول بکشه تا نوبت بشه ،، ولی پرس و جو بکن و داخل سایت ثبت نام کن ،، هر موقع که لازم شد میتونید کلیک کنید
وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما سلام، یک سوال داشتم از شمایی که اونجایید، برنامه واکسیناسیون تو هلند چطوره؟ برا بچه ها منظورمه، اجباریه یا اختیاری و چه واکسنایی زده میشه خیلی ممنون میشم جوابمو بدین
اللهم عجل لولیک الفرج ................