2777
2789
عنوان

کیاموفرفرین😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 51 پست
خب چه ربطی داشت؟!

خخخ اومدم پز بدم خخ

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت کیا فر هستن نگفت که کیا لخت شلاقی هست موهاشون😂 پز زیرپوستی

گفتم که اومدم پز بدم خخ

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
من موی فر دارم ... ک دیگ خیلییییی فره واقن قشنگع :/ البته من روسری یا شال نمیپوشم ..😂👌🏻

خوبی خوشکله خوشم میادا مثل خودم بیکاری همه جا هستی خخ

۵۹ سالته؟

ن باوا این ۵۹ و هز کجا پیدا کردی   

🤣🤣🤣واقعادست خودم نیست چون خدادادیه

خب اون باید بفهمه این موضوعوموهاتو هم نمیشه همیشه صاف کنی یه وقتایی آدم حوصله نداره خب😒 خیلی بی درکه

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙