2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم موقع استفاده ازش تونرو شویندت سالسیک اسید داشت یا معمولی منظورم روزای دیگه

چون خودش حاوی اسیدهای بالا است بهتره که روزهای عادی از اسیدهای خیلی کم استفاده کنی که پوستت ملتهب نشه 

چون خودش حاوی اسیدهای بالا است بهتره که روزهای عادی از اسیدهای خیلی کم استفاده کنی که پوستت ملتهب نش ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی از تونر اوردینری هم استفاده کردی یانه

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی از تونر اوردینری هم استفاده کردی یانه

نه گلم تنها از این محصولش استفاده کردم که خیلیخوب بود فقط مرتب ضد افتاب هم میرنم شوینده ی ملایم بزن مثل لایت سیمپل اونم خیلی خوبه 

نه گلم تنها از این محصولش استفاده کردم که خیلیخوب بود فقط مرتب ضد افتاب هم میرنم شوینده ی ملایم بزن ...

عزیزم چند ماه استفاده کردی ازش صورتت جای جوش اینا داشت الان صاف شده؟

ببین عزیزم جای جوشی که اسکار نشده رو با لایه بردار ضد لک و شوینده و از همه مهمتر ضد آفتاب و آبرسان مناسب پوستت خوب میشه ولی اسکارهای که فرو رفته ان حتماً باید از پزشک و کلا کارهای کلینیکالی درست بشه ولی اره من پوستم یکدست تر شده کلا یک سال استفاده کردم و الان هم تموم شده حجمش خوبه و کفایت بیشتر از 8یا 9ماهو میکنه 

تاثیرداره؟ تلفظش چجوریه  ازکجامیشه خرید اصل باشه

اره واقعا تغییرات مشخص بود . نمیدونم من کسی برام از ترکیه اورده بود

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
عزیزم موقع استفاده ازش تونر هم استفاده میکردی چ نوع تونری میزدی سالسیک اسید یا ملایم و شوینده چ نوعی ...

من تونر و شوینده ملایم استفاده میکردم چون پوستم خیلی نازک و حساسه ولی شما یه مشاوره بگیر بسته به پوستت

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
نه گلم تنها از این محصولش استفاده کردم که خیلیخوب بود فقط مرتب ضد افتاب هم میرنم شوینده ی ملایم بزن ...

عزمزمه برای جای جوش بصورت لک و فرورفتگی هم تاثیر داره؟و اینکه اصلش رو از کجا میتونم بخرم؟

من استفاده کردم از خیلی از  محصولات اوردینری

واقعا راضی بودم خیلی خوب بود 

الان هم دارم پیلینگ اوردینری استفاده میکنم

عالیه

اگه خواستین این پیج داره اصلی با ضمانت و سود کارهاشونم خیلی پایینه

https://instagram.com/aylin.arayeshii?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==

سلام اره من پیلینگ ذغال توی کلینیک لیانا تو شیراز پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شماره و ایدی کلینک و میزارم برات من جای جوش فرو رفته و زخم رو صورتم داشتم کامل رفت. 

۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic