خیلی وفته نخوردم یک ماهی میشه، کلا میوه نمیخرن بزارن تو خونه🥺💔یعنی چی خو من نوجوونم باید ویتامین به بدنم برسه، تقریبا ماهی ۲۰ تومن در امد کلمون هستش، ۴ تا بچه هم هستیم، بشدت کم خرج و خانواده خسیس هستن،
تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...
پول تو جیبیت بده چندتا دونه میوه نوبر بخر بیا بشین جلوشون بخور تا هوس کنن پاشن بخرن😁
خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️
تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...
برو بیرون پول که دستت اومد ی دونه سیب چند تا زرد الو اینجوری چند تا بخر بشین تو پارک بخور بدنت میخاد یا پولتو جمع کن ی شربت مولتی ویتامین هفتاد وپنج تومنیشم هست ماهی ی دونه برای خودت بگیر هر روز بخور