2777
2789
عنوان

دلم میوه میخاد:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 67 پست

منم دلم گیلاس میخواد دیروز قیمت کردم کیلو ۱۵۰🤥 به شوهرم گفتم غروب بخره 

تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پول تو جیبیت بده چندتا دونه میوه نوبر بخر بیا بشین جلوشون بخور تا هوس کنن پاشن بخرن😁

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

این فصل هم میوه های خوشمزه ای میاد 😋همشم گروووون🤒

تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

برو بیرون پول که دستت اومد ی دونه سیب چند تا زرد الو اینجوری چند تا بخر بشین تو پارک بخور بدنت میخاد یا پولتو جمع کن ی شربت مولتی ویتامین هفتاد وپنج تومنیشم هست ماهی ی دونه برای خودت بگیر هر روز بخور

منم هنوز گیلاس نخوردم 😂💔

اخه کیلو ۱۵۰ زور داره 🤕 دیگه خیلی دلم خواست باردار هم هستم شوهرم غروب میاره خودم حال ندارم برم بیرون