2821
2789
عنوان

سقط،کمک

183 بازدید | 21 پست

دوستان من باحساب پریودی باید الان ۱۱یا۱۲هفته میبودم سه هفته پیش رفتم اولین سونو گفت که فتال پل ۶ هفته و ۲روزشه ودوهفته اختلاف داره شاید لقاح دیر شده یا رشد نداره گفتن یه هفته دیگه بیا منم چون علائم بارداری داشتم بجای یه هفته سه هفته صبر کردم قراربود امروز برم سونو دیروز رفتم چون صبحش لکه بینی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید سونو هات رو ببری پیش متخصص زنان

بردم بهش نگفتم که من این همه صبر کردم فکر میکنه همین که نوشته رفتم سونو،اون گفت دوسه روز صبر کن نیوفتاد برو بیمارستان

برو دکتر دیگه

رشد نکرده باید سقط کنی چون عفونت میکنه بدتر میشه زودتر برو دکتر اگه قرار به سقط هست زود سقط کن

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
برو دکتر دیگه رشد نکرده باید سقط کنی چون عفونت میکنه بدتر میشه زودتر برو دکتر اگه قرار به سقط هست ز ...

الان که حساب میکنم این شش هفتست که نه افتاده نه رشد کرده آره واقعا میترسم که بزنه یه چیزیم بشه

خب عزیزم دکتر که گفته برو سقط دیگه منتظر چی هستی

گفت بهم تا شنبه صبر کن اما میترسم ببرنم کورتاژ آخه میگن بچه اول رو نباید کورتاژ کرد،بدبختی این خودشم نمی‌افته ازدیروز که شیاف گذاشتم دیگه یه ذره خون هم نیومده

به تاریخش نگاه نمیکنه که سرسری نگاه کرد گفت رشد نکرده نیوفتاد بروبیمارستان

واااا خب یه دکتر درست و حسابی برو خودت هم از اول براش توضیح بده. خطرنامه تو شکمت بچه خوره میشه

خدایا مرسی  
خطرناک که نیست میتونی صبر کنی بدنت خودش بندازتش بیرون لکه بینی هم که داشتی یعنی شروع خونریزی

ازبیرون که شیاف یه دونه گذاشتم دیگه لک اینا ندارم😪