2777
2789
عنوان

شفای مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 204 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 100تا ان شاء الله شفا ی عاجل 

ولی اگر خواستی به کانال بنیاد مصیر تو ایتا پیام بده شاید نتیجه گرفتی به خدا من هیچ سودی نمی برم فقط به نظرم از خیلی ها بیشتر حالیشه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ان شاالله مادرتون به زودی سلامتیشون بدست میارن 

من ۱۰۰ تا میخونم 

اگر بار تونستم میام تعداد اعلام میکنم ان‌شالله 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

عزیزم ۲۰ فرستادم انشالله سلامتیشونو بدست بیارن 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
خدا خیرتون بده. لطف میکنید

عزیزم خوندم ۲۰۰ تا دیگه هم میخونم 

نگران نباش منم خواهر ندارم فک کن خواهرتم خودمم نتونم خیلی کمکت کنم دوستام تگ میکنم تا باهم تمومش کنیم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

سلام عزیزان لطفا اگر میتونین کمک کنین تا ختم دوستمون انجام بشه صلوات برای سلامتی مادرشون هست 

@دلبر555  

@شاهدخت۷۸  

@آرزوی_شیرین  

@درمسیرخدا  

@خدایاحاجتمرارواکن  

@فكرزيبا  

سلام دوست عزیزم اگر میتونی تو انجام این ختم به دوستمون کمک کن برای شفای مادرشون هست و دوستاتم تگ کن لطفا