2777
2789
عنوان

شفای مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 204 پست

100تا

امیدوارم حالشون هر چه زوتر خوب شه

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@آیسون1     @الماس1400     @بالن_ارزوها     @عروسم   &n ...

سلام جانا   مرسی تگم کردی  عزیزم 

100 صلوات فعلا برمیدارم   به نیت حاجت روایی استارتر عزیز و سلامتی مادر عزیزشون 🙏

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دوستان لطفا شرکت کنید تو ختمم (۱۲۴ هزار صلوات)  شاید نفس یکیتون حق بود و مامانم شفا گرفت 😔 ت ...

چشم صدتا میفرستم. خدا شفا دهنده ست عزیزم غصه نخور

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام وقت بخیر ببخشید مدام مزاحم تون میشم اگر میشه کمک کنید در ختم شرکت کنید  @dark_man &nbs ...

سلام گلم قربونت این چه حرفیه لطف کردی صدام زدی 

چشم به نیتشون ۱۰۰ صلوات میفرستم و حمدوآیت الکرسی میخونم.استارتر عزیز توکلت به خدا.میدونم خیلیی سخته ولی خدا اگه بخواد تو یه لحظه شفای کامل میده.توکل برخودش...

الهی به حق حضرت محسن ع که توشکم مادرشون فاطمه زهرا س سقط شدن شفای کامل پیداکنن، همچنین همه بیماران

الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

سلام عزیزم چشم خواهری  خدا شفاشون بده  ۲۰۰ صلوات میفرستم

ممنونم 💕

خبری از یگانه داری 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ممنونم 💕 خبری از یگانه داری 

خواهش میکنم 

امروز خونه نبودم دوازده شب از مهمونی برگشتم وقت نشد ازش خبر بگیرم 🥺 

دیروز صحبت کردم باهاش 

روحیه ش خیلی خرابه 😔😔

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خواهش میکنم  امروز خونه نبودم دوازده شب از مهمونی برگشتم وقت نشد ازش خبر بگیرم 🥺  دیروز ...

عجب 💔💔 روزای سختی رو میگذرونع

افسردگی میگیره اخرش 😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عجب 💔💔 روزای سختی رو میگذرونع افسردگی میگیره اخرش 😔

😔😔😔 آره خیلی سخت شد براش 

سایت هم بهش میگم بیا گفت حالم بهتر بشه میام 

ولی اینجوری که تو خودش رفته بهتر نمیشه که 

کاش بیاد اینجا 

با هم حرف می‌زنیم براش بهتره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😔😔😔 آره خیلی سخت شد براش  سایت هم بهش میگم بیا گفت حالم بهتر بشه میام  ولی اینجوری که ...

ارره

فعلا تنهایی رو دوست داره