2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستم 

همش داری انرژی های منفی رو به سمت خودت میکشی به خاطر همینم حالت خوب نیست،  این اسم رو برا پروفایلت حذف کن یه اسم با انرژی براش بزار. اگه بخوای میتونی خودت رو از دایره انرژی منفی که خودت رو انداختی داخلش در بیاری.  پیش یه روان پزشک برو تا کمکت کنه،  از خدا دور نشو و ازش کمک بخواه،  نذر کن،  به گل و گیاه،  کتاب،   اکواریوم،  نمیدونم هر چی که بهش علاقه داری و فاز شاد داره برا خودت فراهم کن. 

سلام دوستم  همش داری انرژی های منفی رو به سمت خودت میکشی به خاطر همینم حالت خوب نیست،  ای ...

روانپزشک میترسم

وگرنه لازمم شدید

میدونی هیچی حالم و خوب نمیکنه

دعا کنید زودتر خوب شم...❤️‍🩹
روانپزشک میترسم وگرنه لازمم شدید میدونی هیچی حالم و خوب نمیکنه

ترسی نداره،  مثل یه دوست هست برات که درس خونده تا در این موقعیت کمکت کنه،  بهش اعتماد کن.  بهت قول میدم از رفتن پیشش پشیمون نشی.  دوستم،  هنوز سنی نداری و از همه مهمتر مجرد هستی،  این زمان بهترین موقعیت هست برات تا خودت رو به شادی و طراوت جوونی برگردونی،  با این شرایطی که برا خودت جور کردی اگر زودتر به دنبال درمانش نباشی ازدواج موفقی نمیتونی داشته باشی،  در ضمن دوستم این رو هم بدون استرس و ناراحتی و نگرانی باعث یاسگی زودرس میشه و تخمدانهارو غیر فعال میکنه  دیگه نمیتونی به راحتی بچه دارشی،  پس دوستم وقت رو از دست نده و پیش یک روان پزشک برو تا دوستانه کمکت کنه هیچ ترسی نداره اون چیزی که باید ازش بترسی ایندت هست که اگه الان خودت به خودت کمک نکنی،  با دستای خودت ایندت و خراب میکنی.  به روان پزشک اعتماد کن و شجاع باش

ترسی نداره،  مثل یه دوست هست برات که درس خونده تا در این موقعیت کمکت کنه،  بهش اعتماد کن. ...

اخه قرص میدن

ترکش برام سخته 

ریتالین ترک کردم الان با عوارضاش هر روز میمیرم و زنده میشم چشمم ترسیده

ولی حرفات من و به فکر برد مرسی واقعا

اتفاقا خودمم نمیتونم به رابطه فکر کنم با این حالم

دعا کنید زودتر خوب شم...❤️‍🩹
اخه قرص میدن ترکش برام سخته  ریتالین ترک کردم الان با عوارضاش هر روز میمیرم و زنده میشم چشمم ...

طب سنتی هم میتونه کمکت کنه،  داروهاش دیگه شیمیایی نیست همش گیاهی هست،  پیش پزشک طب سنتی برو،  تا برا افسردگیت دارو های گیاهی بده،  اینها دیگه عوارضی ندارن