2777
2789
وای اینارو میگی بیشتر استرس میگیرم دیگه اصن نمیذارم انجام بده😢

من نمیدونستم چندساله پیش سالی یه بارانجام میدادم هرسالی که انجام میدادم مدام مریض میشدم یاآلرژی شدیدمیگرفتم وبعضی وقتام حملات آسم بعدن این دکتره بهم گفت بوتاکس اینطوریه متوجه شدم ازوقتی بوتاکس زدم این اتفاقات برام افتاده من اصلااا آلرژی نداشتم امابااینکه چندساله بوتاکس نزدم بازم آلرژی دارم ولی ازقبل سیستم ایمنی بدنم بهترشده موقعی که بوتاکس میزدم ماهی دوبارمریض بودم..بنظرم صبرکن اگه واقعاچین وچروک اذیتت میکنه چربی تزریق کن هم بدونه عوارضه هم طولانی مدت میمونه بوتاکس ۴تا۶ماه میره هی بایددوباره بزنی نزنی خط اخم وخط پیشونیت بدترمیشه ماله من خیلی کم بودازوقتی که بوتاکس زدم وسری آخرکه اثرش رفت خطه اخمم خیلی عمیق شد

من نمیدونستم چندساله پیش سالی یه بارانجام میدادم هرسالی که انجام میدادم مدام مریض میشدم یاآلرژی شدید ...

کاش این تاپیکو زودتر زده بودم با یکبار بوتاکس که چیزی نمیشه نه؟چقد بده بوتاکس دیگه همون تزریقه چربی انجام میدم فقط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش این تاپیکو زودتر زده بودم با یکبار بوتاکس که چیزی نمیشه نه؟چقد بده بوتاکس دیگه همون تزریقه چربی ...

منم همیشه میگم کاش یه دکتره باوجدان بهم میگفت این دکترم چون آشنابودبهم گفت وگرنه دکتراچیزی نمیگن همه هم میگن این همه آدم زدن چی شدمگه دیگه توزندگیه اونهمه آدم نیستن که...

تزریق چربی روخیلی تحقیق کردم مطمئن ترین وبی عارضه ترین روشه وطولانی اثر

منم همیشه میگم کاش یه دکتره باوجدان بهم میگفت این دکترم چون آشنابودبهم گفت وگرنه دکتراچیزی نمیگن همه ...

تزریقه چربی چطوره از چربیای بدنه خودت بصورت تزریق میکنن؟؟

تزریقه چربی چطوره از چربیای بدنه خودت بصورت تزریق میکنن؟؟

آره عزیزم ازشکم وپهلوبه اندازه ای که لازم باشه ساکشن میکنن اگه چربی شکم وپهلونداشته باشی از رون پا اینقودری نیست که ساکشنش خطرناک باشه حتی میتونی گونه وزاویه بزنی وگودی چشم وخط اخم وپیشونیت روپرکنی هزینه ش بالاتره ولی می ارزه یه تاپیکی بوددرموردتزریق چربی خیلیاراضی بودن منم چندتادکترپرسیدم گفتن بی عارضه ترین نوع جوانسازی پوسته چون حتی ژل هم ممکنه عوارض بده یاطبیعی نشه  ولی تزریق چربی خیلی طبیعیه

چقد چرت و پرت گفتن ملت 🤦🏼‍♀️ یکی الرژیشو ربط میده یکی میگه فلانه عزیزم من چند ساله بوتاکس میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم ترست بی مورده اون دوزی که تزریق میشه کاملا ایمن و بی ضرره وگرنه اصلا مجوز ساخت نمیگرفت

ملت بیکار حراف همیشه برای هر چیز جدیدی مقاومت میکنن و سعی دارن تو مغز بقیه فرو کنن که عهد حجری زندگی کنید و با پیشرفت علم بجنگید😐

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

من برای پیشونیم تزریق بوتاکس رو انجام دادم به نظرم که خیلی خوبه برای رفع و چین و چروک ها 

مشکل خاصی هم بعدش نداشتم 

دکتری هم که پیشش رفتم آزیتا مولازاده بود مطبشم سمت فلکه دوم صادقیه هستش من چشمی بلدم ادرسشو 

ولی دقیقشو می خوای تو اینترنت بزن پیدا می کنی 

برای خط اخم خیلی خوبه من بین ابروهام زدم چون خیلی اخم میکردم و اصلا عادت شده بود و خط میوفتاد بین ابروهام پیش دکتر ربابه غیبی رفتم بوتاکس زدم در حد طبیعی و خیلی بهتر شد هم عادت اخم کردنم اوکی شد هم خط اخمم کم شد

عزیزم سلام یه تایپیک راجب قارچ ناخن پا زدی گفتی دکتر گفته ۵ سال طول میکشه ناخن پا منم اینجور شده رسیده ب ریشع و ضخیم شده نصف شکشسته شما نتیجه گرفتی چیا استفاده کردی

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم