2777
2789
چجوری دیگه نترسیدی!؟ من همش فکر میکنم الان میزنم از وسط نصفم میکنه🤣

تسلیم شدم،دور از جون شما گفتم اگه موقع مرگم باشه حالا یا با رعد و برق میمیرم یا دارم راه صاف میرم میفتم میمیرم

الان طرف شما بارون و رعد و برق نیس؟ آره امسال عجیبه،من رعد و برقای امشب را هیچوقت تاحالا ندیده بودم ...

اره اینجام بارون😍حال میکنم

اینه هوای بهاری

بالاخره ماهم بهارو درک کردیم 😂البته خب من اصالتا اصفهانی نیستم

فقد اینجا زندگی میکنیم

شهر خودمون ماه اول تابستونم خیلی بدجور گرم نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق ک نمیکنم هیچی بی‌خواب شدم از ترس هرچی همسرمم صدا زدم پاشو میترسم حدقل بغلم کن یا دستتو بده پامیشه میگه بخواب عزیزم بخواب 

البته حق داره فردا صبح زود باید بره سرکار دیشبم خسته بود حسابی 🥺

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️
عزیزم،نترس...خدا داره قدرتشا نشونمون میده 😍

فوبیای رعد برق داشتن الان به نسبت بهتر شدم اما هنوز ترسش دارم امشب یهو برق خونه رو پروند تلوزیون خاموش شد ترسش به جونمه

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️