سلام دوستان پسر من دوماهشه دوروزه حس میکنم وقتی شیر میخوره سیر نمیشه امروز گشنش بود شیر میخورد ولی سیر نمیشد یه سره گریه میکرد خوابشم میومد ولی چون گشنه بود نمیخوابید .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کلا شیر خشک بدی بهتره چون توش انواع ویتامین ها هست بچرم یکم تپل میکنه بره خودتم خوبه ب ...
ولی از ی طرفم
ی جا خونده بودم نوشته بود خانومایی که شیر خودشونو نمیدن
ممکنه سرطان سینه بگیرن
وقتی سنشون رف بالا
کسیو ندیدم دچارش بشه فقد خونده بودم
من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. . .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
شوهرم تجازه نمیده ک شیر خشک بش بدم امروز با کلی درد سر راضیش کردم حالام تحدیدم کرده ک یوقت ش یر خودم ...
ای اقایون رو خانواده هاشون یاد میدن. چون خانواده های پسرا میخوان مادر در سختی باشه و بچه ام گشنه بمونه
دیگه نمیگن قدیم نیست همه چی پر ویتامین و غذای سالم باشه مادر شیرش زیاد باشه . میگن اینقدر بده بده بده تا شیرت زیاد بشه . اما اینا چرت و پرتای حسود خانمهاس .
چون هر کی شیرش هفته اول خوب بوده تا اخر خوب بوده هر کی کم بدده تا اخر کم بوده و ابکی .
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
پسره منم همین جور بود فک کردم سیر نشده شیر خشک گرفتیم اما بهش ندادم بعداً فهمیدم دل درد داشته ...قطر ...
قبلا دل درد داشت دکتر کیدی لاکت و رتفلور نوشت میدادم خوب میشد ولی الان چن وقته دارو ک میخوام بهش بدم سرفه شدید میکنه میپره گلوش بخدا چن روز پیش دور از جون تا مردن رفت بچم .سیاهه سیاه شد خدا رحم کرد بهم .الان دیگ میترسم چیزی بش بدم