2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

308 بازدید | 26 پست

@نی_نی_یار_شب  

سلام عزیزم شبتون بخیر 

صفحه پیام های خصوصی تو گوشی خودم باز نمیشه ولی از گوشی همسرم که میام باز میشه

مشکلش چیه؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مرورگرتو عوض کن

اینترنت رو خاموش کن اگه یه نفر بهت زنگ زد 😐  زنگ زد بهت که ببینه زنده ای...یعنی تنها نیستی مجازی رو جدی نگیر :))          به فضای مجازی بها ندید غیر واقعیه...به خودتون احساس خوب نبودن و ناکافی بودن ندید ...!  زامبی های مجازی در رستاخیز مجازی را زیاد جدی نگیرید اینها بدترین نسخه های خود را در واقعیت و بهترین نسخه های خود در مجازی هستند که فریب کاری و ریا در ان انتها ندارد موفق باشید:))                              https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرورگرتو عوض کن

باشه امتحان میکنم عزیزم ممنونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
سایت مشکل داره

برای شما هم همینطوریه،

سلام سایت مشکل فنی بزودی رفع میشه

بله ممنونم ازتون

من با گوشی گاهی بالا نمیاد با لب تاب میام بالا میاد 

بله خیلی ممنونم

بله خیلی ممنونم

برای آخرین پیام های دریافتی می تونین از این جا برید:

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11121626&slug=اگر-به-خاطر-مشکل-سایت-نمی-تونی-وارد-قسمت-پیام-ها-بشی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
برای آخرین پیام های دریافتی می تونین از این جا برید: https://www.ninisite.com/profile/forum/topic? ...

عزیزدلم زحمت کشیدب ممنونم ازت

عزیزدلم زحمت کشیدب ممنونم ازت

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید