2777
2789
عنوان

جوک ✨️😍😂🤌🏻 سری ...💣💯 🟡🟢⚪️216⚪️🟢🟡

| مشاهده متن کامل بحث + 47113 بازدید | 857 پست
اره حوصله سر بر شده

از وقتی عکس نشد بذاری برکت از سایت رفت😂😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کیفیت آپارتمان های مسکن مهر جوریه که.. داشتم با هندزفری آهنگ گوش میدادم، همسایمون زده به دیوار میگه ...

اخ ک خودم کشیده ی این مسکن مهرم اخخخ

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ ک خودم کشیده ی این مسکن مهرم اخخخ

☹️😄😄

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوتا خرما باهم عروسی میکنن،ماه عسل میرن فاتحه

🤣🤣🤣🤭 @توت_فرنگی_م  

آقایون اول تو خواستگاری آنچناﻥ ﺳﻮﺍﻻﺕ فلسفی ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺯﻧﺪگی ﺍﺯ ﺁﺩﻡ میﭘﺮﺳﻦ ﻛﻪ ﺍﺯ ملاصدرا ﻫﻢ ﺑﭙﺮسی هنگ می ...

دقیقاشوهر من

حالا بهش میگم این چیزا را میگفتی میگه کی من و حرفو عوض میکنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
دقیقاشوهر من حالا بهش میگم این چیزا را میگفتی میگه کی من و حرفو عوض میکنه

😂😂 اصلا انگار اون آدم نبوده

چطوری عزیزم؟ خوبی؟

سلام گلی به خوبیت عزیزم 💚 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
جوکای بی تربیتی طرفدار زیاد داره حیف دست و بالم بستس بچه مچه زیاده اینجا🙊😂

😂😂😂😂😂👍🏽

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
از وقتی عکس نشد بذاری برکت از سایت رفت😂😂

😅😅😅اره دلمون به عکس خوش بود 

نارسیس از هر جا بیخبر میگه چرا لغو زدی بیچاره نمیدونه کل تنظیمات به باد رفته نه تنها من🤣

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
زنه تو اتوبوس میشینه رو کُت حیف نون حیف نون بهش میگه خانم کو نتو بردار! زنه میگه:  خیلی بی ...

راجب واژنش خیلی خوب بود😂😂😂

برگشته ب زنه گفته ببخشید ابجی گفتی اسم ک... ت چیه😂😂😂

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

قشنگ ترین جمله ای که میشه از یه نفر شنید چیست

پول

ریختم به حسابت   

وااااالاااااااااا  

از حرفای بزرگان و کورش کبیر هم خیلی قشنگتره...

مامانم صبحی داشت نماز می‌خوند و خیلی دعا می‌کرد و اشک می‌ریخت، یهو تا منو دید گفت خدایا ایناهاش خودشه

`

😅😅😅اره دلمون به عکس خوش بود  نارسیس از هر جا بیخبر میگه چرا لغو زدی بیچاره نمیدونه کل تنظیم ...

🤣🤣🤣منم میگم خدایا چیشده نکنه حرفشون شده یا چیزی بر خورده ولی باز چیزی نگفتم🙊